Platform over hotelmanagement, inrichting en design
Evenementen

Hotello of the Year 2023 Martin Hendricks van  Black Label Hospitality

Naamloos-1

Tekst | Redactie Hotelvak

Beeld | HotelloTOP

12 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Gefeliciteerd! Martin Hendricks van Black Label Hospitality heeft de titel Hotello of the Year 2023 gewonnen tijdens het jaarlijkse HotelloTOP Year Event. Na een spannend slot liet hij Annelous Fleuren-Drijver (Klimaatjuf en Stichting Struikroven), en Renco Schipper (Snacks with Benefits) achter zich.

Het evenement, dat plaatsvond in de RAI, was een mooie mix van gastsprekers, prijsuitreikingen en mogelijkheden om te netwerken. Naast de titel Hotello of the Year 2023 werd ook de winnaar van The Nxt Gm Challenge bekendgemaakt, namelijk Lynn Woltjes. Zij is vanaf september een jaar lang general manager van NH Schiller en NH Caransa in Amsterdam.

Hendricks startte zijn groep in 2019 met hotel Merici in Sittarden en voegde later ook DoubleTree by Hilton in Sittard toe. Ook Hotel Valkenburg by Mercure en Kasteel Gemert, Curio Collection behoren tot het portfolio. Voor het eind van het jaar wil Hendricks zijn volgende doel behaald hebben, 1000 kamers, zo vertelde hij in zijn slotpitch. De winnaar benadrukte dat hij op dat podium stond dankzij de veerkracht van zijn team, dat dubbel tegenslag heeft gekent door de corana crisis. Hendricks volgt Floris Licht op als Hotello of the Year.

De prijs wordt sinds 2006 uitgereikt en is een erkenning van de hospitality sector voor Hotello’s die een positieve verandering teweegbrengen en een voorbeeld zijn voor anderen. Tijdens Future Hotello, een event voor hotelschoolstudenten, werd de Talent of the Year Award uitgereikt aan Jean Auguste van Willigen (SHMS ‘26), die als eerstejaarsstudent al een zeer indrukwekkende carrière aan het opbouwen is met zijn eigen bedrijf Abientoo. Het is mooi om te zien hoe de hospitality sector zich elk jaar verder ontwikkelt en transformeert. De Hotello’s zijn veerkrachtig en weten veranderingen goed te omarmen. Met deze award is de hospitality sector erkentelijk voor hun innovatie, leiderschap en verantwoordelijkheid.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Daniël Bundel

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details