Platform over hotelmanagement, inrichting en design
Nieuws

Recreatiesector zet steeds meer in op hotelervaring

R

Tekst | Landal greenparks / Ross Tucker

12 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het valt de ontwerpers van Ross Tucker op dat de recreatiesector een andere beleving wil voor zijn gasten. Een hotelervaring creëren is dan ook meer en meer het uitgangspunt. Prachtig voorbeeld van een recent project is de Drentse Lagune.

Verscholen in het prachtige Drentse landschap ligt het nieuwste Landal park van Nederland: De Drentse Lagune. Een uniek vakantieresort midden in de ruige en ongerepte natuur van het prachtige Drenthe. Een paradijs voor de liefhebbers van water, rust en natuur. Het park is sinds afgelopen augustus in de verhuur genomen door Landal.

De luxe recreatiewoningen zijn gebouwd rondom een groot strandmeer. De woningen hebben uitzicht op het meer en beschikken allemaal over een privéstrand. Het park is ruim van opzet en biedt veel privacy aan haar gasten.

De woningen zijn ruim, licht en modern vormgegeven. Ze bieden veel comfort en luxe aan hun gasten. Kopare Development, de ontwikkelaar van het park, heeft Ross Tucker Projectinterieur uit Leek gevraagd een uniek concept te bedenken voor het interieur van deze woningen. Met als uitgangspunt het op de kaart zetten van Drenthe als de ultieme recreatieplek in Nederland.

Het ontwerpteam van Ross Tucker heeft zich voor elk van de drie types woningen laten inspireren door schilderijen van Vincent van Gogh die graag door Drenthe reisde. Of zoals hij het zelf benoemde:  “Ik ben in een prachtig land!”. De kleuren, sfeer en warmte van elk van de drie schilderijen vind je terug in het interieur van de woningen. Net als de schilderijen die een prominente plek innemen in de woningen.

De Drentse Lagune is met recht de nieuwste ambassadeur van deze schitterende provincie. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit park en haar omgeving.

Visit Drenthe!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sarah Dierick

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details