NLBE

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland

Archieven

Sales Manager

Rotterdm-logo
Lees het gehele artikel

Ben jij die gepassioneerde Sales Manager met een grote liefde voor hospitality en wil jij werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, namelijk het Rotterdam Marriott Hotel? Hou je van mensen, maak jij die persoonlijke connectie en ben je in staat de behoeftes van onze klanten te vertalen naar onze faciliteiten en services? Ontdek dan nu je kansen bij het Rotterdam Marriott Hotel en kom een kop koffie drinken. 

Handen uit de mouwen!

In deze dynamische rol ben jij dé drijvende kracht achter onze omzetgroei en het verbeteren en behouden van onze sterke positie in de Rotterdamse, Nederlandse en internationale hotelsector. Samen met het commerciële team ontwikkel en implementeer je strategieën die onze korte- en lange-termijn omzetdoelen overstijgen, welke ons hoge serviceniveau en de USP’s van het Rotterdam Marriott Hotel benadrukken. 

Met jouw focus op het opbouwen en beheren van een sterke accountdatabase in de zakelijke-, vrijetijds- en groepenmarkt, speel je een cruciale rol in het genereren van nieuwe klanten en het vergroten van ons marktaandeel ten opzichte van de concurrentie. Je bezoekt regelmatig concurrenten in Rotterdam en omstreken om hun aanbod te analyseren en trends in de markt en behoeften van onze doelgroepen te ontdekken. 

Als teamleider van het sales team stel je samen met hen een inspirerende activiteitenkalender op en organiseer je spraakmakende sales- en relatie-evenementen. Je bent zelf creatief en verrassend in het bedenken van initiatieven om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande relaties te versterken. Bovendien bouw je sterke banden op met internationale Marriott-collega’s en global sales teams, waar je gebruik kunt maken van de voordelen en mogelijkheden die alle Marriott-programma’s en het marketingdistributiesysteem bieden. 

Met jouw enthousiasme, drive en ondernemerschap ben jij dé Sales Manager die het verschil maakt. Wees de pionier van ons succesverhaal en zet samen met ons het Rotterdam Marriott Hotel op de kaart als de absolute marktleider. 

Dit zien we graag in jou: 

 • Je hebt ervaring in een rol binnen de sales, zoals Sales Executive of Accountmanager, bij voorkeur binnen de hotellerie of gastvrijheidssector. Hierdoor heb je uitstekende onderhandelings- en salesvaardigheden ontwikkeld. 
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je bent proactief, komt met eigen ideeën en plannen en laat jouw creativiteit graag zien. 
 • Je werkt prettig onder druk en kan goed met deadlines omgaan. Je stelt doelen voor jezelf en blijft streven naar verbetering. 

Dit kun je van ons verwachten:

Bij het Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Wat bieden wij verder: 

 • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren! 
 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw vrienden en familie. 
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband. 
 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. 
 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker. 
 • Pensioensopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C). 
 • Een recruitment bonus van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt. 

Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Charissa van Gogh, Human Resources Manager, via 010-4302500 of humanresources@marriottrotterdam.com.

Front Office Shiftleader

Rotterdm-logo
Lees het gehele artikel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits! 

Handen uit de mouwen!

Ons Front Office team maakt van iedere interactie met de gast een unieke ervaring. Als Shiftleader zorg jij ervoor dat de shift goed kan verlopen. Je traint en motiveert je Front Office collega’s om het beste uit zichzelf te halen en stimuleert ze om hun maandelijkse targets te behalen. Daarnaast heb je natuurlijk veel contact met gasten en bouw je een persoonlijke connectie op met onze vaste gasten. Ook ondersteun je de Front Office Manager met verschillende projecten, waar jij zeker je creativiteit in kwijt kunt. 

Dit zien we graag in jou 

 • Je hebt een fulltime beschikbaarheid (38 uur per week). 
 • Je bent flexibel inzetbaar. Zowel in de ochtenden, avonden, weekenden en nachten. 
 • Je hebt leidinggevende ervaring in de Front Office afdeling van een hotel. 
 • Je hebt ervaring met een PMS systeem en vindt het leuk om je hier verder in te ontwikkelen. 
 • Je bent representatief, professioneel, gastgericht en stressbestendig. 
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen. 

Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten. 

Wat bieden wij verder? 

 • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren! 
 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden. 
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken. 
 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. Hier horen natuurlijk doorgroeimogelijkheden bij, zowel binnen ons hotel als bij Marriott International. 
 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker. 
 • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt. 
 • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C). 

Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone Louwers, Talent Coordinator, via (010) 430 25 01 of humanresources@marriottrotterdam.com 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details