NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Asenso Facilities B.V.

Professioneel Schoonmaakbedrijf Asenso

U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Heeft u nagedacht over het inhuren van de schoonmaakexperts van Asenso voor professionele schoonmaak? Asenso maakt schoon door heel Nederland. Hierbij maakt Asenso schoon voor zowel de zakelijke branche als voor particulieren. Wij geven u graag meer informatie hierover op onze voor wie pagina.

Schakelt u professioneel schoonmaakbedrijf Asenso in? Dan kunt u altijd rekenen op een Asenso schoonmaakexpert met ervaring. Onze schoonmakers werken met een glimlach, leveren kwaliteitswerk en gebruiken de juiste technieken. Benieuwd? Neem vooral contact met ons op!

Uiteenlopende schoonmaakdiensten van Asenso

Asenso staat in voor het leveren van veel verschillende soorten diensten. Wij hebben ruim ervaring in het schoonmaken van kantoren en hotels, maar zijn van alle markten thuis! Van kinderdagverblijven tot winkelcentra, van restaurants tot laboratoria. Ook voor glasbewassing kunt u ons inschakelen.

Asenso levert professionele schoonmaak door heel Nederland! Zakelijk of privé, hotel of kantoor: Asenso komt persoonlijk bij u langs en maakt een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Telefoon Houten: 030-237 8024
Telefoon Amsterdam: 020-215 7124

algemene informatie

Services Schoonmaakbedrijf Adres Pakketboot 32
3991 CH Houten
Nederland
Telefoonnummer 030-237 8024 E-mailadres [email protected] Website asenso.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details