NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Bubalou

BUBALOU MAAKT HET BUITENLEVEN MAKKELIJKER EN COMFORTABELER.

Voor Bubalou zijn comfort, ergonomie en efficiëntie belangrijke pijlers zodat je buiten net zo kunt genieten als binnen.

Design & comfort
De outdoor meubelen hebben het zitcomfort van een binnenbank gecombineerd met duurzame en weerbestendige materialen. De ontwerpen zijn 100% Dutch design en gemaakt met oog voor detail. De collectie bestaat uit verschillende loungesets, daybeds, loveseats, divans en accessoires voor buiten.

Nooit meer slepen met kussens
De unieke, luxe stoffen zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. De stof is voorzien van een backing, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dat zorgt ervoor dat de stof 100% waterdicht is en vloeistoffen, zoals water, koffie en wijn, niet door de stof heen komen maar eraf lopen.

Hierdoor kan de bank 365 dagen per jaar zonder hoes buiten blijven staan. Dit betekent dat sjouwen met kussens niet meer nodig is en het terras altijd klaar is voor gebruik. Dit scheelt een hoop tijd, opbergruimte en gedoe.

Eindeloze mogelijkheden
Bij het kiezen van de perfecte loungehoek is de grootte van de buitenruimte bepalend. De outdoor collectie van Bubalou is modulair en daardoor geschikt voor iedere buitenruimte, van kleine tuin tot groot horeca terras.

Bubalou levert aan particulieren en bedrijven. De collectie vind je op de website, bubalou.com. Daarnaast bieden zij maatwerk, toegespitst op jouw specifieke wensen. Meer informatie of proefzitten? Neem dan contact op via info@bubalou of 020 244 27 91

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Diensten Buitenmeubelen Adres Nijenburgerweg 7a
1812 LT Alkmaar
Nederland
Telefoonnummer +31(0)20 244 27 91 E-mailadres [email protected] Website bubalou.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details