NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Cikam B.V.

Cikam – Automatiseert contante betalingen

Contant geld is en blijft het meest betrouwbare betaalmiddel dat er bestaat. Nog zeker 25-30% van alle betalingen gebeurt met contant geld. Cikam biedt daarom oplossingen om contant geld op een veilige en efficiënte manier te verwerken middels gesloten betaalsystemen en cash recyclesystemen.

Frontoffice gesloten betaalsystemen

Een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem, gekoppeld aan de kassa, is een veilige, efficiënte en hygiënische oplossing om klanten met contant geld te laten betalen. Hoe werkt het? Klanten voeren contant geld in het systeem in en ontvangen automatisch hun wisselgeld retour. Doordat het contante betaalproces wordt geautomatiseerd, komen de medewerkers niet meer in aanraking met het geld. Wel zo veilig! Ook hoeft er geen geld meer geteld te worden, hetgeen aanzienlijk wat tijd bespaart.

Backoffice cash recyclesysteem

Het verwerken van contant geld kost veel tijd; geld tellen, geld wisselen, kassa-lades of portemonees klaarmaken en afstorten. De cash recyclesystemen kunnen dit hele proces automatiseren en versnellen. Hoe werkt het? Elke medewerker logt met zijn eigen inloggegevens in op het systeem. Hiermee kan de medewerker zelf zijn ingestelde startbedrag bij aanvang van de shift uit het systeem opnemen en aan het einde van de shift de inhoud van zijn kassa-lade weer afstorten. Alle handelingen zijn binnen een minuut gerealiseerd. Tussenkomst van een leidinggevende is niet meer nodig.

Voordelen

Afhankelijk van de oplossing, leveren de Cikam Easy Cash systemen de volgende voordelen op:

  • Geen kasverschillen
  • Geen diefstal mogelijk
  • Geen ‘open geld’ meer
  • Geen vals geld meer
  • Hygiënisch
  • Geen geld meer tellen
  • Verhoging van de veiligheid
  • Optimalisatie van de cash voorraad
  • Realtime inzicht en controle

Wat vinden onze klanten?

“Dankzij het Cikam systeem zijn veel tijdrovende processen weggevallen en circuleert het contante geld sneller, zonder dat er handmatig tellen aan te pas komt. Dat scheelt zo’n acht tot tien uur per dag. Het zorgt voor een mix van veiligheid, efficiëntie en verhoogde medewerkerstevredenheid!” – DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

“We hebben gekeken hoe we de geldverwerking kunnen verbeteren. Wat hoe kleiner het takenpakket van onze medewerkers, hoe meer tijd zij kunnen besteden aan onze gasten. Ook zorgt het systeem voor meer vertrouwen en transparantie. Het geeft medewerkers een veilig gevoel dat alles wat ze doen geregistreerd staat.” – Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal

“Het contante geld circuleert in ons eigen hotel, waardoor ik nog maar zelden geld hoef te bestellen. Ook hebben we minder transporten nodig. Dat scheelt ons niet alleen administratieve tijd, maar ook de nodige kosten.” – Novotel Amsterdam Schiphol Airport

“De Cikam Easy Cash systemen zijn voor PPHE Hotel Group een absolute must in de huidige tijden. Het biedt ons de efficiëntie die wij nodig hebben bij een geclusterde financiële afdeling en is eenvoudig in gebruik voor zowel de financiële als de operationele afdelingen van de hotels. Daarnaast is Cikam een betrouwbare partner bij het meedenken en oplossen van vraagstukken.” – PPHE Hotel Group (Park Plaza)

Cikam als bedrijf

Door de grote hoeveelheid POS-koppelingen, de verscheidenheid aan oplossingen en de bijna 80 jaar ervaring is Cikam inmiddels marktleider op het gebied van contante geldverwerking. Met een enthousiast team en mooie producten is ons doel de veiligheid, efficiëntie en inzicht bij klanten te verhogen. Daarnaast staat onze technische dienst ook ’s avonds en in het weekend klaar om eventuele storingen of problemen op verhelpen, zowel telefonisch als op locatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Diensten Geldverwerking Adres Versterkerstraat 6
1322 AP Almere
Nederland
Telefoonnummer 036 - 53 97 200 E-mailadres [email protected] Website cikam.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details