NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Design Nation

DESIGN NATION: HÉT EXCLUSIEVE B2B EVENT VOOR DESIGN IN BELGIË

Design professionals kunnen komende herfst weer terecht in Kortrijk Xpo om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken op Design Nation. Een exclusieve vakbeurs met een premium aanbod designmeubelen, verlichting, interieurtextiel en decoratieobjecten.

Design Nation zal gedurende twee dagen, op 17 en 18 oktober, plaatsvinden in Kortrijk Xpo. Dé hotspot voor design, is enkel toegankelijk voor professionals uit verschillende sectoren, zoals inrichters van high-end hotels & restaurants, kantoorinrichting, projectontwikkeling, de medische en openbare sector tot interieurarchitecten en retailers in design objecten en meubelstukken.

Wat de exposanten betreft, ligt de lat hoog. Design Nation mikt op nationale en internationale premium brands die de veeleisende bezoeker kunnen verrassen en inspireren met innovatieve producten, zowel op technologisch als op creatief vlak. De hoofdmoot van het aanbod bestaat uit meubilair, zowel indoor als outdoor, met daarnaast ook keuken- en badkamerinrichting, interieurtextiel, verlichting en decoratieve objecten.

Innovatie is dé determinator op Design Nation! Een jury van design professionals zal oordelen over het innovatieve karakter en het creatieve niveau van de collecties en objecten die tentoongesteld worden.

De bijzonder unieke ’plug-and-play’ formule spreekt niet alleen ontzettend aan, ze laat alle objecten die op Design Nation getoond worden optimaal tot hun recht komen.

Hannelore Caenepeel “We willen onze exposanten ontzorgen zodat ze niet hoeven te investeren in een dure stand. Onze unieke scenografie, waarbij standen afgescheiden worden door semi-transparante gordijnen, triggert ontzettend om een kijkje te nemen in de standen  Er is de keuze tussen standen van 24, 40 of 80m².

Trendwatchers uit verschillende sectoren en landen zullen lezingen geven op het trendpodium. Onder andere de winnaar van de “Designer of the Year”-wedstrijd die door Knack Weekend & Le Vif Weekend georganiseerd wordt, zal aan het woord komen tijdens een trendsessie, net als Judith Van Vliet van The Color Authority, die het over ‘de kracht van kleur’ zal hebben.

www.design-nation.eu

EVENT DATA

donderdag 17 oktober 2024 van 12:00 tot 20:00
vrijdag 18 oktober 2024 van 11:00 tot 19:00

ORGANISATIE

Interieur B.V
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

CONTACT
[email protected]
+32 56 24 11 66

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Diensten Evenement Adres Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer +32 56 24 11 66 E-mailadres [email protected] Website design-nation.eu/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details