Platform over hotelmanagement, inrichting en design
Terug naar overzicht

Deweco – Floor Solutions

Wie zijn we?

Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer voor uw woning of bedrijf? Welkom bij DEWECO, uw expert voor industriële kunststofvloeren van topkwaliteit.

Familiebedrijf DEWECO in Kontich, Antwerpen, werd opgericht door Frank De Weerdt, een man met meer dan 15 jaar ervaring in industriële kunststofvloeren op basis van acrylaat (PMMA), epoxy en polyurethaan.

Inmiddels rekent DEWECO op een hecht team met ervaren medewerkers. Wij zorgen voor een perfecte en efficiënte plaatsing van uw industriële kunststofvloeren door VCA-gecertificeerde uitvoerders.

Wat doen we?

DEWECO is uw expert voor hoogwaardige industriële kunststofvloeren, met name in acrylaat. Ook voor wand- en vloercoatings kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar veilige, hygiënische en onderhoudsvriendelijke kunststofvloeren en coatings voor uw bedrijf of industrie? Onze industriële acrylaatvloeren kunnen in 1 dag geplaatst worden, zijn na 2 uur alweer belastbaar en voldoen aan de strengste veiligheids- en hygiënische voorschriften.

Wilt u uw woning, winkel of kantoor een strakke en moderne look geven? Dan is een design gietvloer van DEWECO ideaal voor u. Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan materialen, kleuren en afwerkingen en geef uw interieur een nieuwe uitstraling.

Waarom Deweco?

DEWECO staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij ons heeft u een ruime keuze uit de beste materialen en afwerkingen tegen een eerlijke prijs. Verder geniet u bij DEWECO van een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en klantvriendelijke opvolging.

Onze gecertificeerde specialisten hebben meer dan 40 jaar ervaring. Wij zorgen dan ook voor een snelle, flexibele en feilloze uitvoering die voldoet aan de strengste hygiënische en veiligheidsnormen.

Wij plaatsen uw kunststofvloer bovenop uw bestaande ondergrond met een minimum aan breek- of sloopwerk. Afhankelijk van het type kunststofvloer kunt u uw vloer de volgende dag alweer belasten!

algemene informatie

Services Gietvloeren Adres Bedrijventerrein Gate 7, Prins Boudewijnlaan 7a bus 4
2250 Kontich
België
Telefoonnummer +32 3 455 56 36 E-mailadres info@deweco.be Website deweco.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details