NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Facility Trade Group

Wij zijn een onafhankelijke facilitaire groothandel gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers, meer dan 4.500 opdrachtgevers, 90 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een middelgrote speler in de markt. Wij bedienen klanten in uiteenlopende branches waaronder horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg.

Onze klantgarantie
Op basis van klantpartnership en expertise garanderen wij de beste koop en bestelgemak

HOE MAKEN WIJ DIT WAAR?

Wat willen wij betekenen?

 

One-stop shop
Om het de horeca-, schoonmaak- en facility professional zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij een zeer compleet assortiment, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk. De compleetheid van ons assortiment is uniek in Nederland. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers bent u altijd verzekerd van keuze uit de nieuwste producten en technologieën. Ook voor een breed assortiment duurzame producten kunt u bij ons terecht, zoals plasticvrije producten en producten van gerecycled materiaal.

Extra services
Aanvullend op ons productassortiment bieden wij extra services, onafhankelijk van leverancier of merk. Zo bieden we verschillende machine lease opties en hebben wij een eigen technische service voor machine onderhoud. Op basis van bezetting bieden we all-in concepten zoals ‘Pay per User’, ‘Pay per Room’ en geurbeleving op maat. Producten kunnen wij voor u met uw eigen logo personaliseren. In ons Centre of Expertise organiseren wij met grote regelmaat trainingen en kennisevents.

Klantspecifiek advies
Expertise over producten, branches en trends vertalen wij onafhankelijk van leverancier of merk naar een maatwerk advies dat volledig aansluit bij uw wensen. Wij helpen u uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid en hospitality & beleving.

algemene informatie

Services Non-food HorecaReinigingssystemen en -machinesHygiënische voorzieningen Adres Paramariboweg 77
7333 PA Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer 88 505 4666 E-mailadres info@ftgroup.nl Website facilitytradegroup.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details