NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Fonofloor BV

Sinds 2002 leverancier van akoestische dunne isolatiemembranen voor zwevende dekvloeren

Waarom Fonofloor

Dun

Door de optimale verhouding tussen beperkte dikte en uitzonderlijke akoestische prestaties kunnen innovatieve constructievloeren worden ontworpen. Hierdoor kan met beperkte opbouwhoogte toch een zwevende dekvloer gerealiseerd worden en zelfs de CO2‐voetafdruk van het gebouw kan worden gereduceerd.

Robuust

fonofloor® heeft een hoge resistentie tegen dynamische en statische belasting. Daarom kan het tegen een stootje zonder de werking aan te tasten. Er kan gewoon op worden doorgewerkt… altijd!

Bewijs

Door onze begeleiding en door onze moderne bouwmaterialen zal de vooraf gegarandeerde prestatie worden geleverd. Een geluidmeting door een onafhankelijke externe partij levert hiervan het bewijs.

De Fonofloor Formule

Wij hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we vooraf een prestatiegarantie durven af te geven voor de akoestische prestatie van de zwevende dekvloer, afgestemd op de eisen van de opdrachtgever. Om te komen tot onze prestatiegarantie hebben we de Fonofloor formule ontwikkeld https://www.fonofloor.nl/prestatiegarantie/. Deze omschrijft de stappen die worden doorlopen om te komen tot een gegarandeerde prestatie op de akoestische isolatie van de zwevende dekvloer.

Goede geluidsisolatie realiseer je niet zomaar en is een secuur proces van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en op diverse manieren kunnen er verstoringen optreden. Juist daarom is het een geruststellende gedachte om vooraf garanties te krijgen. Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor het beste resultaat.

Onze kennis op het gebied van akoestische isolatie kunnen wij tijdens het gehele bouwtraject inzetten en biedt u “de rust van zekerheid en de zekerheid van rust”.

bedrijfsfoto's

De afgelopen jaren zijn er allerlei apps ontwikkeld die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen.

algemene informatie

Diensten Akoestiek Adres Zuid-Willemsvaart 14
5211 NX 's-Hertogenbosch
Nederland
Telefoonnummer 073 61 54 810 E-mailadres [email protected] Website fonofloor.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details