NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Hakvoort Professional BV

Het inrichten van een horecakeuken is een vak apart en dat verstaat Hakvoort Professional al sinds 1965. Onze ruime ervaring is terug te zien in de doordachte projecten die wij opleveren. Een keuken voor een sterrenrestaurant vraagt een andere aanpak dan een leskeuken of bakwand. Onze specialisten kennen al ins en outs van uw branche en vertalen uw wensen naar een praktisch keukenplan.

Een keuken waar efficiëntie, hygiëne en duurzaamheid hand in hand gaan, dat is ons streven en ons team van professionals staat voor u klaar om dit te realiseren. Door te luisteren naar uw wensen en die aan te vullen met onze expertise, werken we toe naar een keuken waarvan u alleen maar kunt zeggen: ‘Dit is nog beter dan ik vooraf had kunnen bedenken’. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van een complete grootkeuken of voor de aanschaf van een los apparaat. Online en offline altijd met het beste advies, waarbij u kunt rekenen op de ervaring die Hakvoort Professional in ruim 50 jaar heeft opgedaan.

Grootkeukenoplossingen en apparatuur die niet standaard leverbaar zijn vervaardigen wij in onze rvs fabriek. Met een precisie van 1/1000 mm realiseren we o.a. spoeltafels, afzuigkappen, bakwanden en kookapparatuur, vakwerk tot in het kleinste detail. We denken graag groots, grootser dan u wellicht gewend bent. Hakvoort Professional importeert producten van over de hele wereld en slaat dit voor u op in ons magazijn. Zo heeft u snel toegang tot een gevarieerd assortiment horeca apparatuur, waarvan we 91% op voorraad hebben.

Bij de ontwikkeling van onze apparatuur maken we gebruik van de precisie van 3D printers en lasersnijders, we adviseren onze klanten over proces-automatisering en spotten al robots die het werk in de keuken verlichten. Wat de toekomst gaat brengen? Wij zijn er klaar voor! Door te verduurzamen met ons bedrijf en de apparatuur die we leveren. Door trends niet alleen te spotten, maar vooral te zetten. Door het ‘internet of things’ niet als een hype te zien, maar te kijken naar concrete toepassingen in de professionele keuken.

De vestigingen van Hakvoort Professional vindt u in Groningen, Emmeloord, Amsterdam, Rotterdam, Venlo en Vlissingen. Bij elke vestiging vindt u een showroom, voorzien van ons uitgebreide assortiment. Sommige vestigingen hebben een demonstratiekeuken waar u de apparatuur kunt testen. Voor de inrichting van uw interieur zijn op alle locaties onze collega’s van Homint aanwezig.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Horecakeuken Adres Platinaweg 21
8304 BL Emmeloord
Nederland
Telefoonnummer 0527 – 635 635 E-mailadres [email protected] Website hakpro.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details