NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Hotelprofessionals

Welkom bij Hotelprofessionals, de vacaturesite voor de hotellerie.

Op onze site kun je zoeken naar alle mogelijke vacatures binnen de hotellerie. Vanaf de homepage zijn er een aantal manieren om aan de slag te gaan. Je kunt gelijk zoeken naar een
baan in een hotel door middel van de verschillende zoekopties:

Zoek direct een vacature in een hotel zonder log in:

Regio: bijv. Amsterdam of Utrecht
Trefwoord: bijv. F&B of Hilton
Afdeling: bijv. Receptie of Bar

Reageer op een vacature via de site zonder profiel. Ook kun je reageren via e-mail adres of postadres.
Zoek een vacature in een hotel met log in:

Registreer je profiel
Upload je CV
Zoek een vacature
Reageer met je profiel en CV

Naast de zoekopties is er een overzicht van de meest recente vacatures en de top 5 van vacatures. Waarin je in een oogopslag kunt zien welke vacatures er momenteel online zijn. Uiteraard wil hotelprofessionals dat je zo snel en makkelijk mogelijk een baan in een hotel vindt. Daarom zijn er ook een aantal tips voor het vinden van een baan en o.a. voorbeelden van sollicitatiebrieven

Hotelprofessionals is een idee van:

Jacob de Graaff(1975)

Jacob de Graaff heeft na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Den Haag diverse functies gehad in het nationale en internationale hotelwezen. Zo werkte hij bij ClubMed in Frankrijk en Spanje, en daarna bij Hilton Amsterdam als back of house manager. De periode daarna heeft hij in de front office bij diverse gerenommeerde hotels in Amsterdam gewerkt, waaronder het NH Grand Hotel Krasnapolsky en het Radisson SAS (Blu).

In Groningen was hij General Manager van het Eden City Hotel en in Amsterdam van het Apollo Museumhotel. Hij was hier o.a. verantwoordelijk voor een grondige renovatie van het hotel, inclusief de verbouwing van het restaurant en het opzetten van een nieuw concept.

Hierna werkte hij als Yield and Revenue Coach bij vier Amsterdamse hotels van de Eden Group op de e-commerce afdeling.

Momenteel houdt Jacob de Graaf zich bij Hotelinmotion bezig met advies op het gebied van yield en revenue management, interim management als director of salesgeneral managerexecutive search en trainingen. Bovendien organiseert hij eenmaal per kwartaal de Hotelvrijmibo’s en is hij bezig met het opzetten van diverse andere projecten.

Melle Pegman(1985)

Melle Pegman studeerde ook aan de Hogere Hotelschool Den Haag en nog voor het einde van zijn studie ruilde hij Den Haag in voor Amsterdam. Zijn eindstage heeft hij voltooid bij het Hilton Amsterdam, waar hij zich al snel helemaal thuis voelde.

Na zijn stage bleef hij bij Hilton en begon zijn carriere als Shiftleader in de Banqueting. Al snel verbreedde hij zijn F&B ervaring als F&B supervisor in de Half moon Lounge en Banqueting

Vanaf januari 2010 combineerde hij zjn baan bij het Hilton met het ambassadeursschap voor de Hotelvrijmibo. Later dat jaar besloot hij samen met Jacob ook de Londonse markt te veroveren. Zo ontstond HotelFridays, de Engelse variant van de Hotelvrijmibo.

Naast de jaren ervaring in de Food en Beverage besloot Melle om ervaring op te doen bij de Front Office en maakte hij een uitstap als Front Office Supervisor. Uiteindelijk keerde hij terug naar de Banqueting, als manager.

Gedurende de laatste periode van zijn werkzaamheden bij het Hilton is het idee van Hotelprofessionals verder uitgedacht en ontwikkeld.

algemene informatie

Services Vacaturesite Adres Jacob Van Lennepkade 32HS
1053 MK Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 20 845 73 09 Website hotelprofessionals.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details