NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Maretti Lighting

WIJ ZIJN MARETTI LIGHTING
Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft ruim 35 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij Maretti Lighting uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend verlichtingsbedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en design van verlichting. Onder zijn leiding denkt en ontwerpt zijn creatieve team buiten de gebaande paden, wat Maretti Lighting een koploper maakt die opdrachtgevers verrast met nieuwe ideeën en producten in elk project. Ook in de toekomst zullen wij technologische innovaties en mogelijkheden van ledverlichting blijven koppelen aan uniek design.

ONS BEDRIJF
Maretti Lighting verkoopt niet zomaar lampen, wij creëren met onze verlichting overal de meest ultieme sfeerbeleving. In elke branche zijn wij dan ook herkenbaar aanwezig met onze lichtarchitectuur en deze brede expertise heeft geresulteerd in een zeer omvangrijke collectie designverlichting, samengebracht in onze showrooms in Almere.

ONZE MENSEN
Binnen elke divisie van Maretti Lighting werken professionals; deskundig personeel dat zich voortdurend bijschoolt en zo op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op verlichtingsgebied. Hun vakmanschap wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit en perfectie waaraan al onze producten voldoen.

ONZE PROJECTEN
Wij vertalen de ontwerpen van een groot aantal Nederlandse designers in prachtige lichtarmaturen en werken gezamenlijk aan prestigieuze interieurprojecten wereldwijd. Veelbelovende ontwerpers geven wij de kans zich verder te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. Voor diverse interieurmerken produceert Maretti Lighting ook een private label dat uitblinkt in design en prijs. Onze missie is om voor elk budget en elk groot of klein project sfeervolle, unieke lichtoplossingen te blijven bieden, met altijd als resultaat het ultieme WOW-effect!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Verlichting Adres Bolderweg 7
1332 AX Almere
Nederland
Telefoonnummer 036-5326612 E-mailadres [email protected] Website www.maretti.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details