NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Ned Air

Because sustainability matters

Ned Air is een toonaangevende fabrikant van luchtbehandelingsystemenwarmteterugwinunits en dakventilatoren. Vanuit onze passie voor techniek creëren wij voor iedere situatie een duurzame luchttechnische oplossing. Uw ventilatievraagstuk is voor ons een uitdaging, maatwerk is onze specialiteit.

30 jaar verstand van zaken

Al 30 jaar worden onze producten met succes toegepast in onder andere de woningbouwutiliteitindustrie, food- en gezondheidssector, scheepvaart en offshore, tuinbouw, defensie en onderwijs. Zo dragen wij zorg voor een gezond binnenmilieu voor mens, dier, plant en machine.

Als onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG werken wij graag aan een duurzame toekomst. Centrotec is gespecialiseerd in energiezuinige gebouwtechniek en is marktleider op het gebied van klimaattechniek.

Uw betrokken partner

Ned Air is uw partner in luchtbehandeling vanwege onze deskundigheid, klantgerichte manier van denken, transparantie en ondernemerschap. Bent u op zoek naar de laatste techniek met lage energie- en onderhoudskosten? Onze klimaatsystemen zijn energiezuinig, voldoen aan de laatste ErP richtlijnen en hebben een lage total cost of ownership (TCO).  Onze compacte luchtbehandelingskasten zijn voorzien van dubbelwandig koudebrugvrije panelen van ijzersterke kwaliteit. De compacte bouwwijze danken wij aan onze gepatenteerde luchtscheidingsmodule. Deze zorgt voor optimaal comfort, aangestuurd door de meest moderne regeltechniek.

Because sustainability matters

Ned Air voorziet met haar producten op een energiezuinige manier ruimtes van het gewenste binnenklimaat. Onze verantwoordelijkheid voor het milieu houdt niet op bij het ontwikkelen van energiezuinige producten. Ook voor de uitvoering van onze eigen bedrijfsactiviteiten en processen leggen we de lat steeds hoger. Lees hier meer over ons maatschappelijk verantwoord ondernemen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Diensten Klimaatsystemen Adres Constructieweg 49
8263 BC Kampen
Nederland
Telefoonnummer +31 (038) 337 08 44 E-mailadres [email protected] Website www.nedair.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details