NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

PALUX Bedrijfskeukens BV

PALUX Nederland
PALUX Nederland is een keuken leverancier die kwalitatief hoogwaardige bedrijfskeuken faciliteert voor horeca- en zorginstellingen. Wij ontwerpen en produceren economische en alomvattende keukenconcepten voor restaurants, hotels, zakelijke en institutionele catering.

PALUX Nederland heeft het importeurschap van PALUX Duitsland. Deze fabrikant heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd die borg staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, moderne vormgeving, vooruitstrevende techniek en multifunctionaliteit. PALUX Nederland is ook dealer van Angelo Po. Mede hierdoor kan PALUX voor ieder budget een functionele keuken inrichten of aanpassen.

Jarenlange ervaring van onze adviseurs in de meest uiteenlopende keukenprojecten hebben ervoor gezorgd dat wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Een professionele keuken is een belangrijke investering en vraagt daarom professionele begeleiding. Ons partnership begint bij het inventariseren van uw wensen, aanwezige mogelijkheden en uw budget.

PALUX Nederland beschikt over een eigen service-afdeling waardoor het gehele aanbestedingstraject van begin tot einde in één hand wordt gehouden. Wij adviseren u ook graag over klein keukenapparatuur waarbij u moet denken aan salamanders, koelwerkbanken, hold-o-mat of een combisteamers. Wij beschikken over een eigen showroom, centraal gelegen in het midden van Nederland. Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij een afspraak te maken.

U ziet PALUX Nederland is uw partner waar het gaat om innovatieve, duurzame, betaalbare en werkzame keukens.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Diensten Keukenleverancier Adres Groeneweg 166
3981 CP Bunnik
Nederland
Telefoonnummer 030 - 65 64 120 E-mailadres [email protected] Website palux.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details