NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Rolflex Nederland B.V.

Rolflex Nederland B.V. ontwikkelde en produceert de revolutionaire Compact bedrijfsdeur. Deze deur is de praktische en esthetische oplossing waar standaard sectionaal- of roldeuren niet passen. De Compact deur is voorzien van geïsoleerde panelen, die zich opvouwen boven de deuropening.  Dankzij dit unieke, ruimtebesparende vouwsysteem heeft deze bedrijfsdeur geen plafondrails en is daardoor ideaal te combineren met bovenloopkranen, verdiepingsvloeren en diverse soorten installaties. Bovendien kan de deur mooi worden weggewerkt, waardoor hij ook veel wordt ingezet als scheidingswand of deur in showrooms.

Nederlands maatwerk

De Compact deur wordt in Nederland geproduceerd op de eigen productielocatie van Rolflex. Iedere deur wordt geheel op maat gemaakt, waardoor de deur volledig aan de wensen van de klant kan worden aangepast. Voor de afwerking kan worden gekozen om alle zichtbare onderdelen te poedercoaten, waardoor de deur volledig opgaat in het gebouw. Met de online deurconfigurator op de Rolflex website kan de klant, architect of aannemer een deur naar wens samenstellen, en direct een tekening of prijsopgave ontvangen.

Wereldwijd populair

In Nederland levert Rolflex de Compact deur zelf op locatie. Het eigen team van gespecialiseerde monteurs zorgt voor vakkundige montage, onderhoud en, indien nodig, snelle reparatie. Buiten Nederland wordt de deur geïnstalleerd en onderhouden door het uitgebreide netwerk van dealers. Inmiddels is de Compact bedrijfsdeur populair over de gehele wereld, van Uruguay tot Singapore, en mag Rolflex grote namen als Ferrari en McLaren, maar ook het Britse leger tot haar klantenkring rekenen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze unieke bedrijfsdeur? Bezoek dan onze website. U vindt er voorbeeldprojecten, uitgebreide technische informatie en u kunt zelf met behulp van de deurconfigurator uw eigen Compact deur samenstellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en/of download tekeningen van uw deur. Ga naar www.rolflex.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bedrijfsdeuren Adres Nijverheidsweg 23
7081 AE Ulft
Nederland
Telefoonnummer 0315 695 959 E-mailadres [email protected] Website www.rolflex.com/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details