NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Silk-ka BV

Ons verhaal begint meer dan 30 jaar geleden, toen Patrick Oude Groeniger als zoon van een bloemist een moedige stap zette om kunstbloemen te gaan ontwerpen. Wie had toen kunnen bedenken dat hij hiermee zo succesvol zou worden en Silk-ka (www.silk-ka.com) zou uitgroeien tot één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van zijden bloemen en planten collecties wereldwijd.

Silk-ka belooft jou:

 • Puur vakmanschap:
  “Ongeëvenaarde kwaliteit door puur vakmanschap.”
  Met oog voor detail worden onze producten met de hand vervaardigd, omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze klant. Strenge kwaliteitscontroles en brede materiaalkennis stimuleren ons om elk seizoen te innoveren.
 • Original Dutch Design:
  “Flowers for life!”
  Als gepassioneerde en ervaren bloemisten ontwerpen wij de meest spectaculaire, verassende en natuurgetrouwe collecties voor jou. Onze ontwerpers vliegen de wereld rond op zoek naar de laatste trends. Zo worden nieuwe ideeën en ontwikkelingen vertaalt naar gedurfde en verassende collecties.
 • Inspiratie voor elk seizoen:
  “Altijd verassend, altijd vernieuwend.”
  Wij brengen je het beste uit de natuur en voegen daar onze creatieve visie op design en materialen aan toe. Elk seizoen weer presenteren wij een nieuwe collectie die eindeloze mogelijkheden biedt voor ontelbare creaties.
 • Een hoog service niveau:
  “Alleen het beste voor u!”
  Wij staan altijd klaar met een hartelijk ontvangst aan de telefoon, in onze showroom of op beurzen. In ons magazijn van 4500m2 hebben wij altijd voldoende voorraad beschikbaar. Goed om te weten dat als je iets nodig hebt, wij direct uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast werken wij samen met de beste logistieke partners om alle bestellingen correct en op tijd te kunnen leveren.
 • Wereldwijde levering
  “Onze producten vind je overal ter wereld.”
  Wij leveren wereldwijd aan een gevarieerde klanten wereldwijd. Onze klanten bevinden zich binnen diverse segmenten zoals in de Retail, waar wij niet alleen verkopen aan bloemisten, tuincentra en home-deco winkels maar onze klanten ook adviseren over een optimale presentatie. Daarnaast tref je onze klanten ook binnen de hospitality branche, waar onze bloemen en planten worden toegepast in diverse hotels, restaurants en andere projecten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Groothandelbomen & planten Adres Jan Tinbergenstraat 201
7559 SP Hengelo
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)74 242 00 48 E-mailadres info@silk-ka.com Website silk-ka.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details