NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Umo Art & Design

De kracht van kunst
Kunst raakt. Het kan je intens beroeren, vaak al in een split second. Ontmoet jezelf in een kunstwerk dat deelneemt in jouw interieur. Of het nu fotokunst, geschilderde abstracte kunst of een kunstobject is. De galerie bevat indrukwekkende collecties, die op maat te realiseren zijn. Umo Art & Design is een veelgevraagd partner binnen interieurprojecten voor hotels, restaurants en retail. Vaak in samenwerking met dealers van bekende merken zoals Edra, Cassina, Flexform en Minotti.

De drijvende kracht achter Umo Art & Design zijn Vanja Migo en Maurits Pit. Service en kwaliteit voert bij het duo de boventoon en dat merk je aan alles. Naast hun gevoel voor architectuur, luisteren ze écht naar de klant. Ze proberen de identiteit te reflecteren in het interieur van de opdrachtgever. Niet de makkelijkste klus, maar voor deze kunstprofessionals de voeding van hun bestaansrecht.

De rijende galerij
Umo Art & Design draait de rollen om en brengt kunst naar je toe in de rijdende galerie en bevat indrukwekkende collecties, waaronder werken van diverse toonaangevende kunstenaars. Bespaar kostbare tijd en maak direct een afspraak met ons.

Kom ons bezoeken in het ETC Design Centre Europe
In het beursgebouw ETC Design Center Europe in Culemborg heeft Umo Art & Design een eigen expositieruimte. Hier kunt u de collectie en de hoogstaande kwaliteit bekijken. Elke maandag zijn de exposities te bezichtigen voor brancheprofessionals. Ook als u particulier bent, kunt u in Culemborg op afspraak de collectie bekijken.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Diensten Kunstgalerie Adres Randweg 20
4101 AC Culemborg
Nederland
Telefoonnummer 088 - 02 33 370 E-mailadres [email protected]

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details