NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Upperbloom

MORE BLOOM
LESS WORK

Altijd stralend groen in jouw bedrijf met, zonder de zorgen. Want wij zorgen dat het er altijd goed bij staat.

Over Upperbloom
Upperbloom brengt moderne groenvoorziening voor buiten naar jouw horecabedrijf. Entree, terras, dak of gevel: Upperbloom gelooft dat vergroenen met planten veel duurzamer, makkelijker en efficiënter kan. Dat komt terug in een innovatieve plantenservice. En in plant + plantenbak combinaties die eindeloos te combineren zijn, zorgvuldig zijn getest en duurzaam zijn geproduceerd in hun sociale kwekerij. Samen met Upperbloom geniet je elk seizoen zorgeloos van stralend groen.

Benieuwd naar wat Upperbloom voor jouw terras kan betekenen?

Verleidelijk voor passanten
Met de unieke planten en plantenbakken van Upperbloom trek je de aandacht en verleid je passanten voor jouw zaak te kiezen. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de passanten exterieur van een horecabedrijf net zo belangrijk vindt als het interieur, en daar hun keuze van laat afhangen.

Afgestemd op jouw situatie
Upperbloom is specialist op het gebied van horeca beplanting en is bekend met jouw uitdagingen als horeca ondernemer. Tijdens een locatiebezoek bekijkt een Groen Expert van Upperbloom de uitstraling van je pand, je huisstijl, de lay-out van je terras en de ligging van je terras. Daarop krijg je een passend groenadvies voor jóuw bedrijf.

Verzorging door specialisten
De Groen Experts van Upperbloom installeren de planten voor je, en kunnen ze ook verzorgen. Met een onderhoudscontract heb je zelfs helemaal geen omkijken: Upperbloom komt langs om voor je planten te zorgen. Zijn je planten uitgebloeid of hebben ze het seizoen toch niet doorstaan? Een specialist is altijd in de buurt en kan binnen 24 uur planten vervangen die wat extra aandacht nodig hebben.

Nieuw seizoen, nieuwe planten
Elk seizoen kun je kiezen uit nieuwe arrangementen. Van vroege voorjaarsbloeiers tot specials met de feestdagen. Dankzij een combinatie van vast groen en seizoensgebonden plantenwissels maak je het groen, en hou je het groen. Het hele jaar door. Zonder zorgen.

JIJ RUNT DE ZAAK.
WIJ DE PLANTEN.

Altijd stralende en gezonde planten in je zaak.
Nooit meer dode en verdorde planten op je terras of entree. Wij zorgen dat jouw buiten er altijd waanzinnig uitziet.

Verandert het seizoen? Dan verandert jouw entree en terras ook.
Verandert het seizoen? Dan verandert het buiten ook. Geniet het héle jaar van de mooiste planten met onze seizoensgebonden plantenwissels.

Groen maken én groen houden.
Onze opgeleide groen experts adviseren, installeren én verzorgen de planten voor je. Met onze combinatie van vast groen en seizoensgebonden plantenwissels maak je het groen, en hou je het groen.

LEVENDE BOEKETTEN

Weelderige bloei en kleur in elk seizoen, passend bij jouw onderneming! Het kan. Haal alles uit het seizoen en geniet van onze seizoen specials. Tot in detail samengesteld en geïnstalleerd op jouw terras. Elk seizoen ontwikkelen we nieuwe arrangementen waar uit gekozen kan worden.

Voordelen van de Upperbloom plantenservice

 • 85% van de passanten vind het exterieur net zo belangrijk als het interieur en laat daar hun keuze van afhangen. Zorg dat jouw buiten er altijd tip-top bij staat.
 • Maak van jouw terras en entree een eye-catcher met de unieke plant- en plantenbak combinaties van Upperbloom.
 • Maak het groen, én hou het groen met behulp van onze seizoensgebonden planten wissels.
 • Upperbloom is specialist op het gebied van horeca beplanting en is bekend met jouw uitdagingen als horeca ondernemer.
 • Binnen 2 á 4 weken geïnstalleerd en geplaatst.

BEWEZEN SUCCESVOL

Deze partners gingen jou al voor:

 • Hell’s Kitchens Group
 • Room Mate Bruno Hotels
 • Yoghurt Barn
 • Kanari Club
 • Fletcher Hotels
 • Hilton Amsterdam
 • Le Pain Quotidien
 • Avocado Show
 • Thoms
 • Teds
 • Burgermeester

FAQ:

Q: Levert Upperbloom in heel Nederland?
A: Wij leveren in heel Nederland. In overleg ook buiten Nederland.

Q: Hoe snel kunnen jullie leveren?
A: Afhankelijk van de ordergrootte kunnen wij meestal binnen 10 à 20 werkdagen leveren. Spoedlevering zijn in overleg ook mogelijk.

Q: Zit er garantie op de planten en plantenbakken?
A: Op onze plantenbakken krijg je 5 jaar garantie. Op de planten kunnen we helaas geen garantie geven; Planten leven. Ze groeien en floreren, maar vele bloeien ook weer uit of overleven het seizoen niet (soms door jou, soms door de natuur). Hoewel we het met de innovatieve Upperbloom plantenbakken zo makkelijk mogelijk maken om goed voor je buitenplanten te zorgen, is het van tijd tot tijd toch nodig om ze te vervangen. Daar is onze service op ingericht. Zo maken we het groen, en houden we het groen.

Q: Zit ik vast aan een contract/samenwerking met Upperbloom?
A: Nee, wij werken niet met een contract of verplichte samenwerking.

Q: Hoe werkt een plantenwissel?
A: Dat is heel eenvoudig; Verandert het seizoen, dan verandert de uitstraling van jouw buiten met behulp van onze plantenwissels. Onze Groen Experts voeren de plantenwissels voor je uit. Oude planten nemen we retour, en de nieuwe laten we achter. Zo staat jouw onderneming er weer tip-top bij. Hoewel we het met de innovatieve Upperbloom plantenbakken zo makkelijk mogelijk maken om goed voor je buitenplanten te zorgen, is het van tijd tot tijd toch nodig om ze te vervangen. Daar is onze service op ingericht. Plantenwissels zijn vanaf €50 per stuk verkrijgbaar.

Q: Is Upperbloom duurzaam?
A: Bij Upperbloom hebben we duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. We doen binnen onze bedrijfsvoering ons best om van de wereld een mooiere plek te maken. Met onze moderne producten vergroenen we de wereld. Onze plantenbakken en bijbehorende planten kennen een doordacht design, om het onderhouden van het groen zo eenvoudig mogelijk te maken en het groen zo lang mogelijk in leven te houden.We maximaliseren herbruikbaarheid en minimaliseren afvalproductie. We gebruiken recyclebare producten van een hoogwaardige kwaliteit, voor een lange levensduur. Onze plantenbakken zijn gemaakt van de meest schone plasticvariant polypropyleen (PP), cortenstaal of staal met een dubbele premium coating, en zijn volledig recyclebaar. Daarnaast is de binnenbak gemaakt van 100% gerecycled plastic. Onze kwalitatieve planten van Nederlandse bodem groeien we in onze plantenbakken op en voorzien we van passende voeding. Transportroutes houden we zo kort mogelijk, door ons productieproces in de buurt te hebben (in Nederland en Duitsland) en een unieke balkonierservice aan te bieden voor levering en installatie.

Q: Doen jullie ook custom formaten en type plantenbakken?
A: Naast ons brede standaard assortiment ontwikkelen we ook ‘custom’ plantenbakken. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we die samen met jou vormgeven en ontwikkelen. Denk aan afwijkende formaten of type materiaal.

Q: Moet ik minimaal aantal plantenbakken afnemen?
A: Er is geen minimale afname van plantenbakken en planten.

Q: Is Upperbloom for Business ook mogelijk als lease/huur optie?
A: We bieden verschillende betaalopties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Q: Van welke materialen zijn de plantenbakken gemaakt?
A: Afhankelijk van het type plantenbak is deze gemaakt van; cortenstaal, aluminium, staal of kunststof (polypropyleen)

Q: Zijn er bijkomende kosten naar de plantenbakken en planten?
A: In onze offerte presenteren we altijd alle kosten. Deze bestaan uit: kosten voor plantenbakken, kosten voor de planten, kosten voor de levering en installatie. In overleg kun je toekomstige plantenwissels vooruit bestellen.

Q: Kan ons logo op de plantenbakken?
A: Dat kan zeker. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Q: Verzorgt Upperbloom ook het onderhoud?
A: In overleg bieden wij naast onze plantenwissels ook extra periodiek onderhoud aan. Te denken valt aan het wekelijks water geven van de planten, maandelijks een bezoek om te kijken of alles goed gaat. Daarnaast bieden wij ook zorg op afstand aan. Dat doen we met onze Sensor Technologie. Door middel van verschillende sensoren in de plantenbakken kijken onze Groen Experts op afstand mee met de staat van de planten, en voeren onderhoud uit wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Q: Levert upperbloom ook binnenplanten?
A: Momenteel specialiseren wij ons in buitenplanten. Met verschillende binnenplant experts bieden wij ook een gecombineerde binnen- en buitenplantenservice aan.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Plantenservice Adres Wibautstraat 131D
1091 GL Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer 020 210 1081 E-mailadres [email protected] Website upperbloom.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details