NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Albron wint Horecava Innovation Award 2024 met Smaakchef

Albron wint Horecava Innovation Award 2024 met Smaakchef

Albron, een van de grootste Nederlandse foodservice organisaties, heeft met haar voedings- en welzijnsconcept Smaakchef de Horecava Innovation Award 2024 gewonnen in de categorie Concepts, Interieur & design én is uitgeroepen tot Overall Winnaar. Deze onderscheiding erkent Albron voor haar innovatieve benadering van het verzorgen van eten en drinken bij kleinschalige en bijzondere woonvormen.

Vers eten en drinken en oprechte aandacht van de Smaakchefs voor bewoners maken het concept zo relevant. Smaakchef heeft de aandacht getrokken van de Horecava Innovation Award jury, die het concept bekroonde vanwege de kwaliteit en versheid van de maaltijden, evenals het inzetten van personeel dat niet meer in de reguliere hospitality branche kan werken én dankzij het ontzorgen van het zorgpersoneel in tijden van personeelstekort. Juryvoorzitter Puck Wilbers: “Het zijn heel veel elementen bij elkaar. En daardoor een terechte winnaar!”.

Het concept Smaakchef laat zien dat eten en drinken ook een belangrijke sociale functie heeft. Het zorgt voor verbinding en dankzij de aandacht van de Smaakchefs, wordt de maaltijd weer het hoogtepunt van de dag voor bewoners.

Meer weten over Smaakchef? Kijk op www.albron.nl/smaakchef.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details