NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Basecamp eco-resorts trekt ex-CMO van Booking.com, Pepijn Rijvers, aan als investeerder en Growth Coach
BC Tanzania beach bar

Basecamp eco-resorts trekt ex-CMO van Booking.com, Pepijn Rijvers, aan als investeerder en Growth Coach

Samen bouwen aan een netwerk van Basecamps wereldwijd

Basecamp wil de wereld mooier maken door plekken te creëren waar we graag willen zijn. Milieubewuste vakantiegangers vinden rust, ruimte en gelijkgestemden op de parken van Basecamp. Pepijn Rijvers, voormalig Booking.com topman en expert in duurzame ontwikkeling, ziet kansen voor dit type unieke eco-resorts, de visie van Basecamp en de wereldwijde potentie van het concept. Daarom treedt hij toe als investeerder en zal het team als Growth Coach helpen bij de verdere uitbouw van Basecamp eco-resorts. Kleinschalige oases waar design, gastvrijheid, duurzaamheid en de ambitie om zelfvoorzienend te functioneren centraal staan. Basecamp is drie jaar geleden opgericht door een groepje bevriende ondernemers met een droom en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol winstgevend bedrijf met een duidelijke toekomstvisie.

Basecamps: eco-resorts op ’s werelds mooiste locaties

Bascamp laat zien dat eco-toerisme zowel klimaatpositief als winstgevend kan zijn. Sinds de start drie jaar geleden zag het bedrijf de omzet groeien van nul naar meer dan tien miljoen euro in 2023. Na het openen van de eerste locatie in IJmuiden, zijn er inmiddels nog twee Basecamp resorts in bedrijf, eentje verscholen in het groen van Amsterdam-West en een schitterend park op Sardinië. Op mooie plekken in de natuur verrijzen de komende jaren nog vier Basecamps op Bali, nog eentje op Sardinië, in Tanzania en op Mafia Island: resorts die stuk voor stuk bruisen van de energie, creativiteit en speelsheid. Ontwikkeld en gebouwd door ‘Basecampers’ die de gezamenlijke duurzame missie omarmen en er met elkaar naar streven een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. De eerste groei is gefinancierd door de ondernemers zelf. Later kwamen daar investeerders en kopers van huisjes op de parken bij. Allemaal mensen die niet alleen geloven in het unieke concept, maar ook hun eigen waardevolle ideeën en visie naar voren brengen.

“De vraag naar unieke ervaringen is de afgelopen jaren enorm gestegen. Sustainability, verbinding maken met elkaar en met de wereld waarop we leven wordt door Basecamp op unieke wijze ingevuld op veelgevraagde locaties. Echt een kansrijk concept met een super leuk team!”
Pepijn Rijvers, Growth Coach bij Bascamp eco-resorts

Alle Basecamps zien er compleet anders uit. De duurzame vakantieparken bestaan uit een speelse mix van tiny houses en cabins, waar je kunt recreëren, werken en waar bedrijven events organiseren. Ondanks dat de focus bij Basecamp ligt op duurzaamheid en zelfvoorzienendheid, doet dat niets af aan een hoge mate van comfort, gemak en gastvrijheid.

BC Bali site

Dit is Basecamp: het toerisme van de toekomst

De resorts van Basecamp staan garant voor een prettig verblijf met hart voor de natuur. Veel gasten hechten waarde aan duurzaamheid. Naast comfort en gemak, is overnachten nog fijner als je weet dat er gedacht wordt aan de impact die een verblijf heeft op het klimaat. Basecamp ziet zichzelf als een ‘living lab’ voor de ontwikkeling van nieuwe vormen van duurzaam en regeneratief wonen en werken. Het is het enige vakantiepark dat als kern de ambitie heeft om zelfvoorzienend te zijn.

Meer weten over Basecamp? Neem dan hier een kijkje: basecamp-ecoresorts.com/nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details