NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Consortium neemt ‘Hotels van Oranje’ over

Consortium neemt ‘Hotels van Oranje’ over

Het consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Groep heeft ‘Hotels van Oranje’ in Noordwijk overgenomen. Alle bij het project betrokken percelen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk zijn inmiddels overgedragen aan het consortium.

Het consortium zal de bestaande plannen voor de herontwikkeling van Hotels van Oranje (Hotel van Oranje en Residence van Oranje) in de komende periode uitwerken. Inmiddels is gestart met het opruimen van de bouwplaats; daarnaast worden het Witte Huis en het Boulevard Hotel conform de plannen binnenkort gesloopt.

Het streven is om het gebouw op zo kort mogelijke termijn wind- en waterdicht maken. Naar verwachting wordt volgend jaar een begin gemaakt met de met de opbouw van twee nieuwe verdiepingen.

Het consortium zal een nieuwe exploitant aantrekken voor Hotel van Oranje. De plannen voor de appartementen in Residence van Oranje worden zodanig aangepast en uitgewerkt dat ze aansluiten bij de wensen en eisen van de huidige markt. Het bestaande ontwerp van de gebouwen is daarbij het uitgangspunt. Het streven is om in 2025 concrete stappen te zetten richting de realisatie van deze plannen.

Het consortium is blij met de nu aangekondigde overname en ziet ernaar uit om ‘Hotel van Oranje’ en ‘Residence van Oranje’ de grandeur van weleer terug te geven.

Er worden geen verdere mededelingen gedaan over de overname.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details