NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
De TOPPR van 2023

De TOPPR van 2023

Gisteren vond tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam de uitreiking van de TOPPR van 2023 plaats.

Deze award is een initiatief van TIPPR en is een blijk van waardering voor de toewijding van horecamedewerkers en heeft als doel bewustwording te creëren voor het harde werk in de horeca. De passie en inzet van deze professionals voor hun werk worden op deze speciale dag beloond met een award: TOPPR van 2023. Voor deze award werden 12 horecamedewerkers genomineerd en in de schijnwerpers gezet, hiermee is niet alleen hun eigen naamsbekendheid en professionaliteit, maar ook die van het bedrijf waar zij werkzaam zijn op een positieve manier benadrukt.
Van de 12 genomineerde horecamedewerkers heeft Max Grootendorst gewonnen!

TOPPR van 2023

Deze bijzondere dag en bijbehorende award zijn het initiatief van TIPPR. Dit initiatief is bedacht met als doel de toegewijde horecamedewerkers in een welverdiend zonnetje te zetten en hen de erkenning te geven die ze zo verdienen. Het is een dag waar de passie en toewijding binnen de bruisende wereld van de horeca en de horecamedewerkers centraal staan. De prestigieuze titel TOPPR van 2023 wordt voor het eerst toegekend aan een horecamedewerker die niet alleen een bron van inspiratie is, maar ook bijdraagt aan de naamsbekendheid van zijn werkplek.

  • TOPPR van 2023, Max Grootendorst
  • TIPPR, Colin Westerwoudt
  • Bidfood, Laurens Claassens
  • Cheffix, Nina van Eden
  • Maxxium, Piper Heidsieck, Aat de Vries

Max Grootendorst, Winnaar Toppr van 2023

DE WINNAAR

Max Grootendorst vervult de rol van souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Dagelijks staat hij klaar om de keuken te domineren en de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Zijn toewijding en behulpzaamheid hebben hem gekroond tot de TOPPR van 2023. In zijn functie als souschef fungeert Max als de rechterhand van eigenaar en chef-kok Erik Tas. Wanneer Erik zich bezighoudt met zijn andere restaurant, ‘t Ganzenest, neemt Max het roer over. “Ik heb het mooiste beroep ter wereld, omdat ik iedere dag op ambachtelijke wijze met eerlijke, pure producten mag werken,” vertelt Max.

TIPPR

TIPPR is de grootste onafhankelijke horeca community van Nederland en wordt aangedreven door data afkomstig van het web en de TIPPR-app. De TIPPR-app speelt in op de vragen en behoeftes van de horeca professionals als het gaat om inspiratie en tips. De TIPPR-app bevat de nieuwste inzichten productintroducties, innovaties en omzet verhogende tips. Alles is te vinden in de TIPPR-app! TIPPR gelooft in de kracht van samenwerking en streeft ernaar meetbare resultaten te behalen door verspilling van TALENT, TIJD, GELD, enPRODUCTEN te verminderen met de no waste filosofie.


Colin Westerwoudt, Founder van Tippr.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details