NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Duurzame Luxe: Introductie van de Ongebleekte Katoenen Handdoek Collectie: Pure Linnen

Duurzame Luxe: Introductie van de Ongebleekte Katoenen Handdoek Collectie: Pure Linnen

Voor onmiddellijke publicatie

LinnenatWork lanceert een milieuvriendelijke lijn van ongebleekte katoenen handdoeken ‘Pure Linnen’.

LinnenatWork, een voorloper op het gebied van duurzame textieloplossingen voor hotels, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwste collectie ongebleekte katoenen handdoeken. Deze handdoeken belichamen een combinatie van mi-lieubewuste productie en luxueus comfort, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bewuste hotels en B&B’s die streven naar zowel stijl als duurzaamheid. De ongebleekte katoenen handdoeken van LinnenatWork worden vervaardigd met hoogwaardig katoen dat niet onderworpen is aan het bleekproces, wat resulteert in een natuurlijke en authentieke uitstraling. Door het achterwege laten van bleekmiddelen wordt het milieu gespaard van schadelijke chemicaliën en wordt de ecologische voetafdruk van de productie aanzienlijk verminderd.

Kenmerken van de Ongebleekte Katoenen Handdoek Collectie:

Milieuvriendelijk
Gemaakt van ongebleekt katoen, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.

Zacht en Absorberend
Het natuurlijke katoen zorgt voor een zachte en absorberende ervaring, perfect voor dagelijks gebruik na het douchen of baden.

Stijlvol Design
Met een eenvoudig en tijdloos ontwerp passen deze handdoeken naadloos in elke badkamerinrichting, van klassiek tot modern.

Duurzame Keuze
Door te kiezen voor ongebleekte katoenen handdoeken maken consumenten een bewuste keuze voor duurzaamheid en natuurlijke materialen.

“Met onze ongebleekte katoenen handdoek collectie willen we laten zien dat luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan,” zegt Joost Verrest, CEO van LinnenatWork. “We zijn trots om onze klanten een product aan te bieden dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan een schonere en groenere planeet.”

De collectie is compleet en bestaat uit

• Handdoek 50×100
• Baddoek 70×140
• Badmat 50×80
• Strandlaken 90×200
• Gastendoekje 20×20
• Badjas
• Badslippers

De ongebleekte katoenen PureLinnen handdoeken van LinnenatWork zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar en zullen be-schikbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Voor meer informatie kun je terecht op www.linnenatwork.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details