NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Exclusieve designbeurs Design Nation legt de lat hoog
Design Nation in Kortrijk is de hotspot voor design en interieurinrichting.

Exclusieve designbeurs Design Nation legt de lat hoog

Designprofessionals kunnen komende herfst weer terecht in Kortrijk Xpo om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken op Design Nation. Een vakbeurs met een premium aanbod designmeubelen, verlichting, interieurtextiel en decoratieobjecten. Ook voor hoteliers een zeer geschikt uitstapje om kennis en inspiratie op te doen. Goed om alvast in uw agenda te noteren.

Design Nation zal gedurende twee dagen, op 17 en 18 oktober, plaatsvinden in Kortrijk Xpo. Het is de hotspot voor design, die enkel toegankelijk is voor professionals uit verschillende sectoren, zoals inrichters van high-end hotels & restaurants, kantoorinrichting, projectontwikkeling, de medische en openbare sector tot interieurarchitecten en retailers in design objecten en meubelstukken.

Bezoekers worden verrast en geïnspireerd met innovatieve producten.

Wat de exposanten betreft, ligt de lat hoog. Design Nation mikt op nationale en internationale premium brands die de veeleisende bezoeker kunnen verrassen en inspireren met innovatieve producten, zowel op technologisch als op creatief vlak. De hoofdmoot van het aanbod bestaat uit meubilair, zowel indoor als outdoor, met daarnaast ook keuken- en badkamerinrichting, interieurtextiel, verlichting en decoratieve objecten. 

Innovatie

Innovatie is de scherprechter op Design Nation. Een jury van designprofessionals zal oordelen over het innovatieve karakter en het creatieve niveau van de collecties en objecten die tentoongesteld worden. 

De bijzondere ’plug-and-play’ formule spreekt niet alleen ontzettend aan, ze laat alle objecten die op Design Nation getoond worden optimaal tot hun recht komen. 

Trendwatchers uit verschillende sectoren en landen zullen lezingen geven op het trendpodium.

Exhibition manager Hannelore Caenepeel:  “We willen onze exposanten ontzorgen zodat ze niet hoeven te investeren in een dure stand. De goed uitgedachte inrichting van de beursvloer, waarbij stands afgescheiden worden door semi-transparante gordijnen, triggert ontzettend om een kijkje te nemen in de stands.  Er is de keuze tussen stands van 24, 40 of 80 vierkante meter.”

Trendwatchers uit verschillende sectoren en landen zullen lezingen geven op het trendpodium. Onder andere de winnaar van de ‘Designer of the Year’-wedstrijd die door het Belgische tijdschrift Knack Weekend & Le Vif Weekend georganiseerd wordt, zal aan het woord komen tijdens een trendsessie, net als Judith Van Vliet & Hilde Francq van FRANCQ COLORS.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details