NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Food Inspiration Days 2024: 5 redenen waarom jij erbij moet zijn

Food Inspiration Days 2024: 5 redenen waarom jij erbij moet zijn

Hoe ziet de foodbranche eruit in 2050? Wat zijn de foodconcepten van de toekomst? Wat wordt de rol van A.I? Blijft menselijke hospitality een van de pijlers van de gastervaring van de toekomst? En welke innovaties zien we in food & hospitality? 

Tijdens de Food Inspiration Days 2024 gaan we op ontdekkingsreis. We gaan op zoek naar het Nieuwe Nederland: #NewDutch. Creatiever, lekkerder, sneller, inclusiever, duurzamer, gezonder, gevarieerder. Met 5 stages, inspirerende sprekers en een prikkelende foodmarkt.

Profiteer van de 15% early bird-korting voor jou en je team. Er zijn nog slechts 100 early bird-tickets beschikbaar. 

Waarom moet jij als food- en hospitalityprofessional hierbij zijn?

1. Inspiratie
Tijdens de Food Inspiration Days worden de nieuwste innovaties, trends en inzichten samengebracht. Hier komen de succesverhalen en de praktijkvoorbeelden samen.

2. 25+ (keynote) sprekers
Topondernemers delen hun succesverhaal op een persoonlijke en eerlijke manier. Vakmensen die wereldwijde uitdagingen aanpakken.

3. Vooruitblik
De Food Inspiration Days biedt praktische handvatten en strategische inzichten om jouw bedrijf vooruit te helpen in deze snel veranderende branche. 

Nieuw: teamticket
Laat je dit jaar samen met jouw hele team inspireren door de nieuwste trends en innovaties tijdens de Food Inspiration Days 2024. Met de speciale teamtickets ontvang je met jouw bedrijf extra korting, én kunnen jullie de praktische handvatten en strategische inzichten na de Food Inspiration Days direct inzetten. Reserveer hier alvast jullie teamtickets »

4. Netwerken
De top van de foodbranche is hier aanwezig: van key accounts binnen hotelketens tot restaurantgroepen, van grote cateraars tot fastfoodformules.

5. Impactvol thema
Van boer tot bord vindt vernieuwingplaats. Professionals zetten de schouders eronder om problemen op te lossen die groter zijn dan het eigen belang. We zetten daarom de schijnwerpers op #NewDutch.

“Het is van enorm toegevoegde waarde om zoveel gepassioneerde mensen over food te horen praten. Dat geeft energie en zorgt ervoor dat we met elkaar het verschil kunnen maken..”
– Bezoeker Food Inspiration Days 2022 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details