NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Horeca Expo – where passionate professionals meet

Horeca Expo – where passionate professionals meet

En dat al voor het 34ste jaar!

Van 19 tot en met 22 november 2023 palmt Horeca Expo, de Belgische vakbeurs voor de horeca, grootkeukens en eetwinkels, opnieuw de acht hallen van Flanders Expo in Gent in.

Deze vakbeurs is voor elke horecaprofessional een unieke kans om in contact te komen met bijna 600 exposanten. Ze ontmoeten er zowel gevestigde A-merken als innovatieve, nieuwe spelers op de markt die een kwalitatief totaalaanbod bieden binnen alle segmenten:

· Food & Beverages: de laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector.
· Coffee, Tea, Sweets & Breakfast: het accent op koffie, thee, zoet, ijs, bakery en ontbijt, en dit op het vlak van zowel producten, apparatuur als accessoires.
· Hotel & Hospitality: alle hotelaspecten, van het slaap- en zitgedeelte over de badkamer tot de lobby, de bar en het restauant.
· Health Food & Fast Casual: vers en authentiek. Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Het aanbod omvat niet enkel voeding, maar ook een waaier aan healthy juices & drinks.
· Kitchen Equipment: een breed scala aan (groot)keukens en de nieuwste en meest innoverende keukenoplossingen: van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur.
· Cafe World & Nightlife: het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.
· Snack & Fastfood: het trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist. Een ruim aanbod van leveranciers op het vlak van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën en vetten, apparatuur, verpakking, vetophaling, aankleding voor binnen en buiten, …

Uiteraard pakt de beurs ook dit jaar uit met een paar highlights en vernieuwende topics.

NIEUW ~ HOTEL & HOSPITALITY IN HAL 3

Dat ‘overnight stay’ een groeiende markt is, bewijzen de cijfers van de meest recente Foodservice Alliance Jaarmonitor. 

De voorbije jaren vonden uitbaters van hotels en B&B’s al vlot de weg naar Horeca Expo. Naar aanleiding van de editie 2023 krijgen ze nog meer redenen om de beurs te bezoeken.

Tijdens Horeca Expo 2023 focust Hal 3 volledig op het segment HOTEL & HOSPITALITY. Hierbij komen alle hotelaspecten aan bod op het vlak van zowel meubilair, apparatuur, aankleding als accessoires.

Je legt er contacten op de standen van de deelnemende exposanten, maar ook op de dagelijkse netwerkdrinks waar telkens een stad en haar hotelaanbod in de spotlights staat. ■

HORECA EXPO – INFO & CONTACT
19 t.e.m. 22 november 2023
Alle dagen open van 10u tot 18u

Flanders Expo
Maaltekouter 1
B – 9051 Gent
www.horecaexpo.be
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details