NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Kom naar de Design Experience op 18 & 19 september
Door zorgvuldige keuzes te maken op het gebied van interieur en exterieur is het mogelijk om de gewenste ambiance te realiseren.

Kom naar de Design Experience op 18 & 19 september

Tijdloze elegantie en hoogwaardig vakmanschap

Het creëren van een gastvrije ambiance waarin gasten zich op hun gemak voelen, is een voortdurende bezigheid van vrijwel elke hotelier. Het interieur speelt uiteraard een belangrijke rol vanwege de grote impact op de gastbeleving. Elk detail, van het zitcomfort van de bank tot de lichtsterkte van de lamp, draagt bij aan deze beleving. Door zorgvuldige keuzes te maken op het gebied van interieur en exterieur is het mogelijk om de gewenste ambiance te realiseren.

Wie voor deze keuzes staat, is van harte welkom bij ETC Design Center Europe. Van luxe meubels tot verfijnde verlichting, van exclusieve stoffen tot interieurs op maat, bij ETC is het allemaal te vinden in een wereld van tijdloze elegantie en hoogwaardig vakmanschap. Kom bijvoorbeeld eens langs tijdens de exclusieve Design Experience tussen 17 en 19 september. Een mooie gelegenheid om geïnspireerd te raken door de nieuwste trends en innovaties die interieur en exterieur naar een hoger niveau brengen.

Onder één dak

Sinds 2008 heeft ETC een duidelijk doel voor ogen: het creëren van een dynamisch platform voor zowel de interieurprofessional als de consument. Vanaf dat jaar brengt eigenaar Len de Koster toonaangevende merken hier samen. ETC is inmiddels uitgegroeid tot het Design Center van Europa. De visie van De Koster stimuleert om voortdurend te blijven innoveren: “We blijven onszelf ontwikkelen om een totaalconcept te bieden op het gebied van interieur, exterieur en kunst. ETC is ontworpen om te inspireren, stimuleren en verrassen. Het aanbod omvat een breed scala aan exclusieve producten om élke ruimte, zoals in hotels, kantoren, woningen en jachten, te transformeren tot een oase van luxe, schoonheid en comfort.” 

Creëren doen we samen

Met zijn zogenoemde rechterhanden Linda de Koster en Ditte Kolijn en gedreven collega’s vormt De Koster een hecht team. ETC fungeert verder als ontmoetingsplaats voor agenten, exposanten, interieurprofessionals en consumenten om de nieuwste trends te ontdekken, kennis te delen en unieke connecties te maken. Om zo gezamenlijk de meest exclusieve interieurs en exterieurs te creëren. 

ETC Design Center Europe staat voor hoogwaardig vakmanschap en tijdloze elegantie.

Onvergetelijke ervaring

ETC, het business-to-business Design Center, opent twee keer per jaar de deuren tijdens de exclusieve Design Experience. Dit is een uitgelezen moment om geïnspireerd te raken door een uitgebreide selectie van hoogwaardige merken, ontwerpen en producten. Of het nu gaat om het verfraaien van kamers, lobby’s, restaurants of andere ruimtes. De Koster: “De 120 exposanten en agenten verwelkomen u graag en zijn bereid u te inspireren en het geschikte advies te geven. Persoonlijke aandacht, maatwerk en vakmanschap staan centraal. Zo wordt er gezamenlijk voor gezorgd dat een bezoek aan ETC een onvergetelijke ervaring wordt.”  

ETC is een ontmoetingsplaats voor agenten, exposanten, interieurprofessionals en consumenten om gezamenlijk de meest exclusieve interieurs en exterieurs te creëren.

ETC Design Center Europe

Met meer dan 500 toonaangevende merken, verdeeld over 120 showrooms en een oppervlakte van 15.000 vierkante meter, biedt ETC een bijzondere ervaring voor liefhebbers van design, interieur, exterieur en kunst. Of u nu een interieurprofessional bent die op zoek is naar de perfecte designs voor een project, of een gepassioneerde consument die zijn omgeving wil verrijken. Je zou kunnen zeggen: dit is waar exclusieve interieur- en exterieurinspiratie tot leven komt.  

120 exposanten en agenten zorgen voor inspiratie tijdens de exclusieve Design Experience van ETC, het business-to-business Design Center.

Design Experience 

De gelegenheid voor interieurprofessionals om de nieuwste trends, collecties en kleuren te ontdekken en vakgenoten te ontmoeten in het ETC Design Café. ETC nodigt u graag uit voor de Design Experience op 18 en 19 september 2023. Voor consumenten is er de Consumenteninspiratiedag op 17 september 2023.  

Trade Day voor interieurprofessionals 

De wekelijkse Trade Days op maandag bieden interieurprofessionals de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan ETC. Daarnaast het is mogelijk om op afspraak bij ETC langs te komen. Dit is uiteraard ook mogelijk met cliënten en opdrachtgevers.

Design Experience 

18 & 19 september 2023 

Consumenteninspiratiedag 

17 september 2023 

ETC Design Center Europe 

Randweg 20, 4104 AC Culemborg

www.etcdesigncenter.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details