NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
NXTMICE EVENT keert terug in Postillion Convention Centre Den Haag

NXTMICE EVENT keert terug in Postillion Convention Centre Den Haag

23 mei: de dag van de ’troonrede van de MICE-branche’

Op donderdag 23 mei wordt de derde editie van NXTMICE georganiseerd in Postillion Convention Centre in Den Haag. Experts en professionals uit de congres- en eventbranche komen dan samen om hun kennis, ervaringen en visie met elkaar te delen. Dit jaar staan de thema’s technologie, economie, duurzaamheid en diversiteit & inclusiviteit centraal. De inzichten van diverse, eerder gevoerde, kennissessies worden vertaald naar een ’troonrede van de branche’: een gezamenlijke visie ontwikkeld door branchegenoten waar de MICE-branche nu staat en zich naartoe kan en wil bewegen.

Wat begon als een initiatief in coronatijd om de mogelijkheden binnen de anderhalve-meter-economie te delen, is na twee edities uitgegroeid tot een springplank van goede ideeën om de MICE-branche op de kaart te zetten. “Dit jaar gaan we nog een stapje verder,” aldus initiatiefnemer Erik-Jan Ginjaar, CEO van Postillion Hotels. “Het doel is om een community te creëren van pionierende MICE-professionals die voorop willen lopen in de branche. We houden namelijk van mooie woorden, maar nog meer van daden.”

NXTMICE STATE OF THE INDUSTRY

Eerder zijn een dertigtal MICE-professionals samengekomen in vier kennissessies, de X-RAY DIALOGUES. Tijdens deze sessies gingen experts in gesprek met MICE-koplopers en werden globale duurzame, technologische, economische en sociaal-maatschappelijke trends en ontwikkelingen doorvertaald naar praktische toepassingen voor de branche. Op 23 mei in de ochtend wordt de uitkomst gepresenteerd, een samenvatting van de verschillende sessies in de ’troonrede van de branche’, NXTMICE State of the Industry.

X-LAB SESSIONS

Vervolgens vinden X-LAB SESSIONS plaats, waarin deelnemers in hands-on workshops aan de slag gaan met de nieuwe inzichten. Zij gaan op creatieve wijze brainstormen over ideeën om de branche verder te innoveren. NXTMICE XPERIENCE deelt vanaf nu en na afloop de inzichten met iedereen in de branche via een whitepaper en een speciale communitypagina op LinkedIn, om zoveel mogelijk impact te maken met en voor de branche.

MICE-professionals en journalisten zijn van harte welkom om de NXTMICE XPERIENCE bij te wonen. Wil je aanwezig zijn op donderdag 23 mei? Meld je dan aan via www.nxtmice.com of mail naar info@nxtmice.com en ontvang een uitnodiging. 

Datum: donderdag 23 mei
Aanvang: 11:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Locatie: Postillion Convention Centre Den Haag, Waldorpstraat 15, Den Haag

Vind hier de persoonlijke aankondingsvideo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details