NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI

Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI

Een eerbetoon aan het regenwoud

Een sfeervolle reis door het Amazoneregenwoud, dit biedt Selva, het nieuwste culinaire hoogstandje van Amsterdam dat haar deuren opent op de 24e verdieping van het iconische designhotel nhow Amsterdam RAI. Deze culinaire bestemming, die het Amazonegebied belichaamt, is een ode aan het regenwoud – de longen van de aarde – en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.

Een gastronomische ontdekkingsreis door Latijns-Amerika

Selva neemt haar gasten mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap, waarbij gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven, en zorgt voor een onvergetelijke live ervaring. Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. De keuken staat onder leiding van Head Chef Roberto Torres. Hij en zijn team hebben allen hun sporen in de Latijns-Amerikaanse keuken verdiend. De verbluffende ruimte van 700 vierkante meter heeft plek voor 137 dinerende gasten en 45 zitplaatsen in de cocktailbar, op de hoogste verdieping van nhow Amsterdam RAI. unieke flair ontmoet innovatief design

Na het binnenstappen bij Selva worden gasten getrakteerd op een beeldend spektakel, ontworpen door het prestigieuze designbureau El Equipo Creativo. Met een interieur geïnspireerd door de tinten, texturen en patronen van het Amazoneregenwoud, weerspiegelt het restaurant de organische vormen van de Amazone-rivieren en creëert het een levendige en weelderige atmosfeer waarin gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de smaken die Latijns-Amerika te bieden heeft.

sonora cocktailbar

Op dezelfde verdieping opent ook cocktailbar Sonora haar deuren, met een unieke en uitgebreide selectie cocktails. Elke cocktail is geïnspireerd op de oude verhalen en legendes van Latijns-Amerika. Deze betoverende mix van smaken en geschiedenis is bedacht door het creatieve duo Rudi, de Bar Manager, en Laurynas, de Head Bartender. Hun passie voor mixologie is duidelijk te proeven in elke slok. En zoals elke goede legende, nodigt Sonora je uit om deel te nemen aan haar eigen, voortdurend evoluerende verhaal.

over de samenwerking

nhow Amsterdam RAI en Younique Concepts zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen voor Selva en Sonora. nhow Amsterdam RAI is een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Het iconische gebouw dat naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes die de stad Amsterdam altijd al was en nog steeds is. Younique Concepts is een team van enthousiaste hospitality-minded professionals met een duidelijke missie: het ontwikkelen van duurzame en innovatieve hospitality concepten die inspelen op de huidige trends en toekomstige behoeften.

“We zijn blij om de deuren van Selva te openen, met haar rijke en kleurrijke Latijns-Amerikaanse keuken,” zegt Renata Komarzinska, General Manager van nhow Amsterdam RAI. “We kijken ernaar uit het restaurant, tezamen met cocktailbar Sonora, te laten uitgroeien tot een must-visit locatie waar zowel inwoners van Amsterdam als hotelgasten de smaken en de spirit van dit inspirerende gebied kunnen ervaren.”

“We zijn trots om met nhow Amsterdam RAI, samen te mogen werken aan dit project”, zegt Sven Sallaerts, Business Development voor Younique Concepts. “Door onze krachten te bundelen kunnen we onze expertise en sterke punten combineren om een hospitality-ervaring van een hoger niveau te bieden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details