NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Ruby Hotels breidt uit in Nederland: spectaculair nieuw project in Rotterdam onthuld 

Ruby Hotels breidt uit in Nederland: spectaculair nieuw project in Rotterdam onthuld 

Met trots kondigt Ruby Hotels zijn tweede project in Nederland aan, na het succes van het vlaggenschip in Amsterdam. Gelegen in de bruisende Glashavenwijk in Rotterdam, zal het nieuwe project circa 225 zorgvuldig ontworpen kamers en levendige openbare ruimtes bieden. De samenwerking met Foruminvest, een toonaangevende Europese hotelontwikkelaar, belooft een ongeëvenaarde Lean Luxury ervaring te bieden in een van de meest dynamische wijken van Rotterdam.

Onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck zet Ruby Hotels zijn expansiereis voort met de introductie van het Lean Luxury concept in Rotterdam. Het project, een transformatie van kantoorruimte naar een hotel met 225 kamers, belooft een naadloze mix van eigentijds design en functionele elegantie.

Strategisch gelegen tussen de iconische Boompjes skyline en het bruisende stadscentrum, geniet Rotterdam Glashaven van een toplocatie die de kosmopolitische geest van de stad belichaamt. Gelegen in het Maritiem District, omringd door historische havens en de majestueuze Maas, biedt het hotel een rustige toevluchtsoord terwijl het toch binnen handbereik blijft van de culturele en culinaire schatten van Rotterdam.

Het hotel zal worden ontwikkeld door Foruminvest, een bekroonde vastgoedontwikkelaar met een indrukwekkend track record van grote hotelontwikkelingen door heel Europa. Elena Günther-Jakobs, Associate Director Development Northern & Central Europe zegt: “Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor onze doelgroep. We zijn verheugd om samen te werken met Foruminvest en hun expertise te benutten om Ruby’s kenmerkende mix van stijl, comfort en betaalbaarheid in deze dynamische markt te introduceren,” aldus Günther-Jakobs.

Rotterdam, bekend om zijn vooruitstrevende architectuur en culturele diversiteit, is een magneet voor zowel zakenreizigers als toeristen. Met een bloeiende economie en een robuuste toeristische sector groeit de hotelmarkt van de stad gestaag. Bovendien biedt de nabijheid van Rotterdam tot Schiphol een aantrekkelijke toegangspoort voor internationale reizigers die op zoek zijn naar een unieke Nederlandse ervaring buiten de grenzen van Amsterdam.

Bob van de Geer, Senior Manager Developments & Acquisitions, voegt toe: ‘’De ontwikkeling van dit hotel sluit naadloos aan bij de investeringsstrategie van Foruminvest, gericht op toplocaties in grote Europese steden en populaire toeristische bestemmingen. We zijn echt dankbaar voor de samenwerking met Ruby, een team van ware hotelprofessionals. Dit project markeert het begin van een succesvolle samenwerking,’’ zegt Van de Geer.

Foruminvest, met zijn indrukwekkende portfolio van projecten en focus op duurzame ontwikkeling, deelt de visie van Ruby om ruimtes te creëren die aantrekkelijk zijn voor moderne reizigers. Terwijl Foruminvest het voormalige kantoorgebouw transformeert, staat het interne ontwerpteam van Ruby, onder leiding van Matthew Balon, klaar om het hotel te voorzien van een onderscheidende combinatie van stijl en functionaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details