NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Max Brown Hotels opent eerste hotel in Italië

Max Brown Hotels opent eerste hotel in Italië

Het charmante, Nederlandse, stadse hotelmerk opent in januari 2024 zijn eerste pand in Milaan

Het in Amsterdam gevestigde boetiekhotel merk, kondigt de opening aan van hun nieuwste hotel in het hart van Milaan, waarmee het zijn intrede op de Italiaanse markt markeert. Max Brown Hotels beschikt momenteel over vijf locaties die geliefd zijn bij gasten in vier Europese steden, waaronder Amsterdam, Wenen, Düsseldorf en Berlijn. Met de toevoeging van Milaan blijft Max Brown Hotels groeien onder de paraplu van Sircle Collection, de creatieve hospitality groep welke de wereldwijde uitbreiding van het merk stimuleert.

Max Brown Missori zal 64 kamers huisvesten, variërend van klein tot extra groot. De kamers zijn ontworpen om comfort en speels design te bieden tegen een geweldig scherpe prijs. De in Amsterdam gevestigde interieurontwerper Saar Zafrir heeft, in samenwerking met het ontwerpteam van Sircle Collection, het pand opgeknapt en opnieuw ontworpen. Het ontwerp is geïnspireerd op de jaren 70 met de nadruk op warme kleuren en vintage details. Een groot deel van het originele meubilair is hergebruikt, wat bijdraagt aan het authentieke karakter van het pand. Items die niet in het nieuwe ontwerp zijn opgenomen, zijn gedoneerd aan lokale liefdadigheidsorganisaties zoals Casa della Speranza. Dit benadrukt de toewijding van het project aan duurzaamheid en het bijdragen aan de gemeenschap.

Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Sircle Collection, zegt: “Max Brown Missori is where charm and cosiness come together, embodying the playful spirit of Max Brown Hotels. We’ve been eagerly looking forward to opening our first property in Italy and this marks a significant milestone to infuse our unique hospitality into this vibrant city.”

De nieuwe locatie in Milaan wil een gezellige, charmante plek zijn voor reizigers die het stadsleven als een local willen ervaren. Max Brown Missori zal beschikken over essentiële voorzieningen van hoge kwaliteit, zoals in elke kamer een kleurrijke SMEG-theeketel, een basketbal set en
Crosley-platenspeler en gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Hierbij wordt ingespeeld op het motto van het merk: basic at its best.

Het hotel, genesteld in het bruisende mode- en design centrum van Milaan, biedt reizigers gemakkelijk toegang tot de iconische bezienswaardigheden van de stad, diverse winkelstraten en het bloeiende nachtleven. Met veel kamers die uitzicht bieden over de iconische Milanese bezienswaardigheid Garage delle Nazioni en op slechts een korte afstand van de wereldberoemde Duomo-kathedraal, worden gasten direct voor de deur ondergedompeld in het rijke erfgoed van Milaan.

De gemeenschappelijke ruimtes van het hotel bieden gasten de mogelijkheid om te ontspannen en een praatje te maken. De openbare ruimte op de begane grond is een levendige ruimte en biedt de ideale plek om mensen te ontmoeten, te ontspannen of te werken.

Locatie: Via Lentasio, 3, 20122 Milano MI
Parkeerplekken beschikbaar met gelimiteerde capaciteit, vooraf te boeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details