NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Perfecte alliantie in Oostenrijk

Perfecte alliantie in Oostenrijk

Alpin Family werkt samen met InLeisure voor meer groei – Nederlandse leisure onderneming neemt belang in Oostenrijkse hotelgroep

Sterke punten bundelen en synergieën benutten. De opkomende Oostenrijkse hotelgroep Alpin Family zet de koers uit voor de toekomst, door samen te werken met InLeisure, een Nederlandse projectontwikkelaar en exploitant in de toeristische sector. De beide bedrijven, met een kantoor in Kaprun (Oostenrijk) en Amsterdam, kondigen aan dat ze hun kernactiviteiten willen versterken, banen willen creëren en vakanties in Oostenrijk tot een heel bijzondere ervaring willen maken door hun expertise in verschillende sectoren te combineren. Alpin Family is een toonaangevende vakantiespecialist in de Oostenrijkse Alpenregio en is eigenaar van de hotelmerken “AvenidA”, “The House Collection” en “Alpin Rentals”. De groep bestaat momenteel uit 16 hotels en 11 appartementengebouwen met meer dan 650 kamers op 7 prominente (ski)bestemmingen in Tirol, Salzburger Land en Vorarlberg. Dankzij haar sterke merkpositionering in de premium en luxe hotelsector past de Oostenrijkse Alpin Family uitstekend bij de internationale ambities van InLeisure. InLeisure is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verhuur en exploitatie van internationale hotels en vakantieparken en hecht veel waarde aan duurzaamheid en lokale betrokkenheid. InLeisure participeert in Alpin Family en neemt een deel van de aandelen in Alpin Family over. Door deze samenwerking met Alpin Family betreedt InLeisure voor het eerst de Oostenrijkse markt.

“Deze alliantie geeft ons de unieke kans om onze expertise op verschillende vakgebieden te delen en zo onvergetelijke vakantie-ervaringen te creëren,” zegt Jeroen Postma, CEO van InLeisure. Ralph van Kollenburg, oprichter en CEO van Alpin Family, voegt hieraan toe: “De kracht van InLeisure vergroot onze capaciteit en opent nieuwe perspectieven voor groei en innovatie. Alpin Family is een familiebedrijf en ons team werkt nauw samen, als een familie, om onze gasten de beste kwaliteit te bieden in onze hotels, appartementen en restaurants.”

De samenwerking tussen beide bedrijven gaat van start met het versterken van bestaande activiteiten van Alpin Family. Daarnaast zal men samen ook nieuwe projecten ontwikkelen en overnames doen van bestaande bedrijven en hotels. De sterke nadruk op innovatief design, duurzaamheid en een doordachte exploitatiestrategie, zal een belangrijke rol spelen bij de exploitaties en projecten van Alpin Family, die daarmee aanzienlijk profiteert van de expertise en inbreng van InLeisure. Tegelijkertijd blijft de autonomie en sterke lokale aanwezigheid van Alpin Family behouden; dat is essentieel voor het succes en voortdurende groei in de Oostenrijkse markt. Alpin Family is opgericht in 2009, heeft haar hoofdkantoor in Kaprun en heeft momenteel meer dan 300 mensen in dienst.

InLeisure beschikt over de expertise van een zeer ervaren team. Het bedrijf heeft 65 mensen in dienst, in Amsterdam en drie andere Europese landen, met nog eens 150 seizoensgebonden medewerkers. De opening van Blendin Bloemendaal, een boutique hotel met 49 kamers, midden in de duinen met uitzicht op de Noordzee, is één van de projecten van het bedrijf dat uitblinkt. InLeisure heeft meerdere resorts gerealiseerd in verschillende regio’s in Nederland, Frankrijk en Portugal en zal de komende jaren haar portfolio en activiteiten verder uitbreiden.

Meer informatie is te vinden op www.alpinfamily.at en www.inleisure.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details