NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Iris Koning wint Hotello of the Year Award 2024

Iris Koning wint Hotello of the Year Award 2024

Op woensdag vond de negentiende editie van het HotelloTOP Year Event plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Het thema van het HotelloTOP Year Event was ‘The Power of Perspective’. Perspectief opent de deur naar nieuwe inzichten, begrip en persoonlijke & professionele groei. In een wereld die voortdurend in beweging is, bood het HotelloTOP Year Event een unieke kans om te leren en nieuwe inzichten op te doen door diverse perspectieven.

Het congres werd succesvol geleid door het presentatieduo Mandy Schild (HTH ’07), eigenaar van Present Savvy, en Niek van den Adel (SHMS ’08), internationale spreker en auteur over hospitality. Samen zijn ze ook eigenaar van Speakers Club. Drie Hotello’s deelden hun verhaal met de 800 aanwezigen: Renco Schipper (HMSL ’16, medeoprichter SNACKWITHBENEFITS), Maud Martin-Bender (HTH ’10, Directeur Bender Foodservice Equipment) en Robert-Jan Woltering (HTH ‘87, Managing Director De L’Europe Amsterdam). Dit gebeurde in het TOP Talk-format; een presentatie van exact tien minuten, waarin twintig slides elk dertig seconden zichtbaar waren.

Na de TOP talks werd The NXT GM Challenge uitgereikt, opnieuw in samenwerking met Minor Hotels. The NXT GM Challenge is een uitdaging waaraan studenten of net afgestudeerden van de hotelschool deelnemen met als doel de prijs te winnen om een jaar lang General Manager te zijn van NH Schiller en NH Caransa. In de finale stonden Vince Meurders (HMSL ‘24) en Constantin Benesch (HMSL ‘23). Na een spannende strijd mag Vince Meurders zich vanaf september General Manager noemen. Vervolgens nam keynote speaker Jan van Setten het podium over. Een bestsellerauteur en inspirerende spreker op het gebied van leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Zijn keynote was absoluut verrassend en een echte eye-opener.

De Hotello of the Year Award 2024 werd toegekend aan Iris Koning (HMSL ’11). Ze liet Melle Schellekens (HTH ‘09) en Ramez Ramzy (HTH ‘14) achter zich na een laatste one-minute pitch, waarbij het publiek in de zaal hun stem mocht uitbrengen. Iris deelde trots mee: “Als Senior HR Manager binnen PepsiCo heb ik een mentorprogramma uitgerold dat gericht is op het aantrekken en ondersteunen van vrouwelijk talent met een vluchtelingenachtergrond. Mijn initiatief is inmiddels wereldwijd doorgevoerd binnen het bedrijf en in 2023 bekroond met de PepsiCo’s Global Diversity, Equity & Inclusion Award. Een belangrijke erkenning die letterlijk gastvrijheid benadrukt. En daar ben ik buitengewoon trots op!”

Eerder op de dag werd tijdens Future Hotello, hét evenement voor Hotello-studenten, de Talent of the Year Award uitgereikt aan een jonge, veelbelovende Hotello. Deze prijs ging naar Judi Veldwijk (BUas ‘23), die als eerstejaars student al een zeer indrukwekkende carrière aan het opbouwen is met haar ondernemerschap in de wijnwereld. Het HotelloTOP Year Event werd afgesloten met de welbekende netwerkborrel, waar de 5ACES met hun muziek een waar feest van het evenement maakten, waar maar liefst 1.800 Hotello’s en hospitality professionals op af kwamen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details