NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Jurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
General Manager Jurriaan Theloosen.

Jurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Hier geeft hij leiding aan de grootschalige renovatie, die het hotel een toppositie zal geven in de hotellerie van de badplaats. Met bijna 20 jaar ervaring binnen Bilderberg is hij bij uitstek de juiste man, op de juiste plek.

Jurriaan Theloosen startte zijn Bilderbergcarrière in 2003 in het toenmalige Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, waar hij gedurende 9 jaar diverse functies bekleedde in Front Office, Group/Banqueting Reservations en was hij verantwoordelijk voor Banqueting/Sales van Bilderberg Kasteel Doorwerth. Na een korte uitstap bij Mercure Nijmegen ging hij vervolgens naar Novotel Eindhoven. In 2017 keerde hij terug in Mercure Hotel Nijmegen Centre als general manager en in 2021 werd hij aangesteld als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Inmiddels is hij general manager van Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen.

De renovatie van het Bilderberg Europa Hotel gebeurt in fases. Een aantal volledig vernieuwde kamers is al opgeleverd en vanaf de heropening – medio juli – beschikt het hotel over 178 kamers in diverse types, van Suites met zeezicht en Deluxe kamers tot familiekamers. “Dit wordt het knapste hotel van Scheveningen,” aldus Jurriaan Theloosen over zijn ambities in Scheveningen. “We hebben de perfecte locatie, een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid van dit bedrijf helemaal in de vingers heeft. Met dit team kunnen we groeien. Op deze locatie ontvangen we veel leisure- en weekendgasten, maar met 10 vergaderruimtes en vlak bij de internationale stad Den Haag zijn we eveneens een uitstekende partij voor de zakelijke markt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details