NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Odyssey Hotel Group benoemt Gonzalo Carpintero Navarroals nieuwe CEO
Gonzalo Carpintero.

Odyssey Hotel Group benoemt Gonzalo Carpintero Navarroals nieuwe CEO

Odyssey Hotel Group is verheugd de benoeming van Gonzalo Carpintero Navarro als nieuwe Chief Executive Officer aan te kondigen, met ingang van 13 juni 2024.

Met een indrukwekkende carrière in de hospitality-sector en een bewezen staat van dienst in het stimuleren van groei en innovatie, staat Gonzalo Carpintero klaar om Odyssey Hotel Group te leiden naar een nieuw tijdperk van excellentie en expansie.

Gonzalo Carpintero brengt meer dan 10 jaar aan ervaring in de hospitality-sector met zich mee, waarin hij leiderschapsrollen bekleedde bij erkende hotelketens wereldwijd. Zijn uitgebreide expertise omvat operationeel management, strategische planning en verbetering van klantervaringen. Voorafgaand aan zijn nieuwe rol was hij Vice President of Operations voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij een vooraanstaande internationale hotelgroep, waar hij succesvol strategieën implementeerde die het marktaandeel en de gasttevredenheid aanzienlijk verhoogden.

In zijn nieuwe rol als CEO van Odyssey Hotel Group zal de heer Carpintero zich richten op het bevorderen van de visie van het bedrijf om ongeëvenaarde hospitality ervaringen te bieden. Hij zal initiatieven leiden gericht op het uitbreiden van het portfolio van de groep, het verbeteren van operationele efficiëntie en het bevorderen van de cultuur, innovatie en duurzaamheid.

De heer Carpintero Navarro spreekt zijn enthousiasme uit over zijn toetreding tot Odyssey Hotel Group en zei: “Ik voel me vereerd om deze rol op me te nemen in zo’n cruciale tijd voor het bedrijf. Odyssey Hotel Group heeft een sterke reputatie en een toewijding aan het leveren van uitstekende gastervaringen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van Odyssey om voort te bouwen op dit fundament en samen nieuwe mijlpalen te bereiken.”

Nu Odyssey Hotel Group haar aanwezigheid in belangrijke markten blijft uitbreiden, markeert de benoeming van de heer Carpintero een belangrijke stap in de voortdurende reis van het bedrijf om de normen van gastvrijheid opnieuw te definiëren. Zijn leiderschap wordt verwacht innovatieve oplossingen te brengen, waarmee de positie van Odyssey als leider in de industrie verder wordt verstevigd.

Over Odyssey Hotel Group

Odyssey Hotel Group, opgericht in 2012 in Nederland, omvat een onderscheidende portfolio van 21 hotels in 6 verschillende landen (Duitsland, Nederland, Spanje, België, Zweden en Finland) met meer dan 3.500 kamers binnen Europa, en 25 projecten momenteel in de pijplijn.

Als ‘white label’ operator van gerespecteerde wereldwijde hotelmerken, benut Odyssey Hotel Group een diepgaand begrip van de hotel- en hospitality markt, en de verbinding met de Europese vastgoedindustrie. In december 2020 trad ActivumSG toe tot Odyssey als grootste aandeelhouder. Odyssey Hotel Group wordt aangedreven door meer dan 800 mensen die uitzonderlijke service leveren, oog hebben voor elk detail en onze gasten met flair en gemak bedienen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details