NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Opening Daily Trade Fair Venlo
Opening Daily Trade Fair Venlo met Harm van Raaij, commercieel manager DTFV, Erwin Boom, wethouder Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur Gemeente Venlo, Dr. Marcus Optendrenk, Minister der Finanzen des Landes Nordrhein-Westfalen en Lex Ebus, oprichter en directeur DTFV.

Opening Daily Trade Fair Venlo

Daily Trade Fair Venlo geopend met grote glans – samen met 120 ambassadeurs wordt er geproost op een succesvolle eerste beursdag

Met een feestelijke opening werd op zondag 24 september Daily Trade Fair Venlo spectaculair geopend. Het initiatief wordt nu al ondersteund door maar liefst 120 ambassadeurs welke allemaal aanwezig waren om hun bedrijf of merk te representeren.

Daily Trade Fair Venlo, met zijn indrukwekkende 15.000 vierkante meter aan beursvloer met prachtige showrooms en een culinair podium, biedt een gevarieerd aanbod van diverse exposanten met producten en diensten, gericht voor de professional in de hospitality en interieur branche. Niet alleen biedt Daily Trade Fair Venlo unieke inkoopmogelijkheden, het is ook een ware ontmoetingsplek van, voor en door professionals.
De dag begon met een knal waarna er diverse activiteiten van ambassadeurs volgde. Zoals live kookdemo’s in het culinair podium en restaurant The Stage, een modeshow met luxueuze horeca bedrijfskleding, een podium voor spreker Hans Kuijten gehouden in de Afmijnzaal, de voormalige veilingzaal. Bezoekers werden getrakteerd op een levendige en smaakvolle ervaring die de veelzijdigheid van het nieuwe concept weerspiegelde.

Lex Ebus, oprichter en initiatiefnemer, verklaarde: “De opening van Daily Trade Fair Venlo is een mijlpaal voor ons allemaal. Enkele jaren geleden zijn we gestart met een visie, geweldig om dit nu samen te mogen vieren tijdens deze prachtige opening.” 

Harm van Raaij, mede-initiatiefnemer, voegde eraan toe: “Om hier te staan met 120 ambassadeurs aan de start van dit concept, fantastisch om te zien. We willen onze dankbaarheid uitspreken aan iedereen die bij dit project betrokken is, en we verwelkomen graag alle professionals uit de hospitality en interieur branche om dit concept te bewonderen wat we samen hebben neergezet.” 

Tijdens de feestelijke avond werd het glas geheven met genodigden en alle ambassadeurs. Wethouder Erwin Boom van Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur benadrukte het belang van initiatieven als Daily Trade Fair Venlo en zei: “Dit is een opwindende stap voor onze stad en een aanwinst voor dit inkoopterrein waar Venlo om bekent staat.” Dr. Marcus Optendrenk, Minister der Finanzen des Landes Nordrhein-Westfalen, benadrukte de internationale kansen van Daily Trade Fair Venlo en verklaarde: “Deze markt heet het potentieel om een aantrekkelingspunt te worden voor professionals en bezoekers uit Europa. Het is een stimulans voor de regionale en internationale handel.” 

Bezoekers zijn van harte welkom tijdens de tweede openingsdag op maandag 25 september. Deze dag markeert het begin van Daily Trade Fair Venlo, die vanaf nu 7 dagen per week geopend zal zijn, boordevol inspiratie van, voor en door professionals uit de hospitality en interieur branche. 

Over Daily Trade Fair Venlo: Daily Trade Fair Venlo is een inspiratieplatform voor professionals uit de hospitality en interieur branche. Met een cluster van showrooms van toonaangevende exposanten worden er unieke inkoopmogelijkheden geboden. Daarnaast kan er genoten worden op het culinair podium en restaurant The Stage waar samen met partners huisgemaakte dranken en gerechten geserveerd worden. Een ontmoetingsplek van, voor en door professionals. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details