NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Postillion Hotels sluit zich aan bij Code-V

Postillion Hotels sluit zich aan bij Code-V

Hotelketen zet zich in voor inclusiever ondernemersklimaat in Nederland

Postillion Hotels heeft zich aangesloten bij Code-V, een initiatief van een groep prominente publieke en private organisaties die een inclusiever ondernemersklimaat voor vrouwen in Nederland wil creëren. Als partner gaat Postillion Hotels voor Code-V live ontmoetingen, zoals congressen en meetings, faciliteren om zo een bijdrage te leveren aan deze alliantie van invloedrijke organisaties die zich inzetten voor het bevorderen van gelijke ondernemerskansen voor vrouwen. Naast Postillion Hotels verwelkomde Code-V op maandag 3 juni nog 18 nieuwe ondertekenaars. Het tekenmoment vond plaats voorafgaand aan het congres van Stichting MKB Financiering met het thema ‘Mind the Gap’ op Landgoed de Horst in Driebergen.

Code-V

Code-V werd op 12 december 2023 gelanceerd en faciliteert in Nederland een ecosysteem om het groeipotentieel van vrouwelijke ondernemers te vergroten. Code-V wil een inclusiever ondernemersklimaat voor vrouwen in Nederland creëren door de toegang tot financiering te vergroten, essentiële kennis te delen en vooroordelen die vrouwelijke ondernemers hinderen te verminderen. Inmiddels hebben 83 organisaties zich aangesloten bij het initiatief.

NXT MICE

De samenwerking tussen Postillion Hotels en Code-V ontstond tijdens de voorbereidingen voor het event NXT MICE, dat op 23 mei plaatsvond in het Postillion Convention Centre in Den Haag. Experts en professionals uit de congres- en eventbranche kwamen die dag samen om hun kennis, ervaringen en visie met elkaar te delen. Chantal Korteweg – Directeur Sociale Impact en Inclusief Bankieren bij ABN AMRO én initiatiefnemer van Code-V – nam deel als expert over diversiteit en inclusiviteit.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: “Het verhaal van Chantal inspireerde ons enorm. Op het gebied van diversiteit en inclusiviteit is nog zo veel verbetering mogelijk – ook in de MICE branche. Door partner te worden van Code-V nemen we onze verantwoordelijkheid en willen we gelijke kansen stimuleren.”

Missie versterken

De ondertekenaars die zich op 3 juni hebben aangesloten bij Code-V zijn:
Financiers: Invest International, ABN Amro Asset Based Finance, BLOOM, Freelance Factoring, NL Investeert, Mogelijk, Scaleup Capital, No Such Ventures, Innovatiefonds Noord-Holland, ECFG en Collin Crowdfund.
Partners & Supporters: Postillion Hotels, Hogeschool Saxion, Investeerders.nl, Fidonna, De Zaak van Advocaten, Partners at Work, Business Women Nederland en WomensBizz.

Deze organisaties versterken de missie van Code-V om de financieringsmogelijkheden en kennisdeling voor vrouwelijke ondernemers te vergroten en onderstrepen hun toewijding aan het creëren van een gelijk speelveld voor alle ondernemers in Nederland. Dit zal gebeuren aan de hand van interventies, datarapportages en investeringen.

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich primair op de vergader- en congresmarkt. Met het Meet Work Stay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een totaalconcept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. In de bedrijfsvoering van Postillion Hotels is innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in de markt een belangrijk aandachtspunt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details