NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Ruby bevestigt tweede hotel in Dublin

Ruby bevestigt tweede hotel in Dublin

De in München gevestigde hotelgroep realiseert zijn tweede hotelproject in Ierland, gelegen op Middle Abbey Street, in het hart van het stadscentrum van Dublin. Ruby realiseert samen met partner Fitzwilliam Real Estate een hotelproject met 257 kamers en opent naar verwachting eind 2025.

Dublin / München, juni 2023

Ruby Group, onder leiding van CEO en oprichter Michael Struck, blijft zijn aanwezigheid in Ierland uitbreiden. Na Ruby Molly, dat in Q3/2024 zal openen in de Emerald Isle, heeft Ruby nu zijn tweede project in Dublin bevestigd. Naast Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Nederland, Italië en Frankrijk is Ierland de achtste toetreding van de hotelgroep in Europa, waarbij binnen een jaar twee huurcontracten getekend zijn in Ierland.

Het tweede Ruby Hotel wordt een nieuw gebouw met 257 kamers, een rooftopbar en een prominente ruimte bij de entree. Dankzij de centrale ligging aan Middle Abbey Street in het stadscentrum van Dublin, niet ver van de belangrijkste winkelstraat Henry Street, zijn alle culturele en toeristische hoogtepunten en de levendige wijk Temple Bar binnen handbereik. De luchthaven is binnen 35 minuten te bereiken met het openbaar vervoer.

De in München gevestigde hotelgroep werkt voor de realisatie van het project samen met het in Dublin gevestigde bedrijf Fitzwilliam Real Estate als competente partner. Het concept van het interieurontwerp wordt uitgevoerd door Ruby’s eigen ontwerpteam, volgens Ruby’s Lean Luxury-filosofie.

Julian Mörs, Group Director Development bij Ruby, ziet goede ontwikkelingsperspectieven voor het project: “De hotelmarkt in Dublin heeft bewezen zeer veerkrachtig te zijn, zelfs in tijden van crisis, met een sterk aanhoudende vraag van nationale en internationale zakenreizigers en vakantiegangers. Ons tweede Ruby Hotel-project in de Ierse hoofdstad vormt een perfecte aanvulling op het eerste.”

Over het nieuwe hotel zegt Noel Smyth, MD Fitzwilliam Real Estate: “Dit nieuwe hotel zal een welkome aanvulling zijn op de bloeiende toeristische scene van Dublin. Het zal worden gesitueerd in een gebied dat is doordrenkt met nationale geschiedenis en bovendien een van de drukste winkel- en vrijetijdshotspots van Dublin is. Het gebied heeft perfecte openbaar vervoer verbindingen zoals Heuston St, Connolly Stn en profiteert van de directe ligging aan de Luas Red-lijn, die jaarlijks ongeveer 35 miljoen mensen vervoert.” 

De opening van het hotel staat gepland voor eind 2025.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details