NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Een sprankelende nieuwkomer in een historische omgeving: Bistro Francis heeft haar deuren geopend

Een sprankelende nieuwkomer in een historische omgeving: Bistro Francis heeft haar deuren geopend

Een culinair avontuur binnen de eeuwenoude muren van een historische Klooster. Proef de traditionele Franse keuken in een hedendaags jasje bij het nieuwe all day dining concept: Bistro Francis gelegen in Hotel Kint [Valkenburg], Met het unieke concept van “French Flair, Urban Chic” brengt Bistro Francis sinds 3 november jl. een betoverende beleving.

Zowel inwoners van Valkenburg en omgeving als hotelgasten kunnen genieten van een culinaire ervaring. Bistro Francis is de nieuwe hotspot van Valkenburg. Het restaurant voegt nog meer verfijning toe aan de prachtige stad en het hotel en biedt een uitnodigende sfeer waar gasten kunnen genieten van heerlijke Franse gerechten in een modern jasje. Bij Bistro Francis verbinden we lokale tradities met hedendaagse creativiteit. Het wordt zo een complete bestemming met smaakvolle belevingen en een perfecte balans tussen ambiance en gastvrijheid, vertelt Paul Keijdener, Chef Bistro Francis.

Laat je meenemen naar het hart van de Franse keuken. De hotspot voor een verfijnde lunch, diner of om de ochtend fris te beginnen met een heerlijk ontbijt. Een all day dining bistro waar klassiek en modern samenkomen. Ongedwongen eten in een luxueuze en comfortabele setting. Proef de smaken die ze zorgvuldig hebben samengesteld voor jouw genot. Elk gerecht vertelt een verhaal dat de kunst van de gastronomie viert.

De prachtige inrichting en merkuitstraling komen van de hand van bureau Reiters-Wings, die inmiddels meerdere horecazaken qua styling op de kaart hebben gezet.

Het project is ontstaan vanuit een groep ondernemers medeverantwoordelijk voor prachtige locaties zoals Landgoed Altenbroek, een toonaangevend landgoed net over de grens. Daarnaast zal Stefan Hazen, een ervaren professional in de hospitality-industrie, de rol vervullen als directeur. Met zijn uitgebreide kennis aan vooruitstrevende gastvrijheid, zorgt hij ervoor dat elk aspect van de bistro en het hotel een onvergetelijke ervaring biedt aan de gasten. Wij zijn verheugd om onze gasten te verwelkomen in ons hemelse toevluchtsoord. Ons team heeft met passie en toewijding gewerkt. Hoe we het doel van verblijven bij Bistro Francis zouden omschrijven? ‘’Laat je zintuigen prikkelen door oprechte gastvrije en servicegerichte medewerkers, onder de daken van het geschiedenisrijke kloostergebouw Pradoe.”, aldus Hazen.

Boek nu en ontdek de magie van het Klooster en de smaakvolle creaties van Bistro Francis. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.bistrofrancis.nl of neem contact op via +31 (0)43 205 81 58 / info@bistrofrancis.nl.

Over Bistro Francis: Bistro Francis is een all-day dining restaurant gelegen binnen de muren van het historische Klooster in Valkenburg aan de Steenstraat. Met haar unieke concept van “French Flair, Urban Chic” biedt Bistro Francis een eigentijdse twist aan traditionele Franse gerechten, waarbij smaak, stijl en gastvrijheid centraal staan.

Over Hotel Kint: Hotel Kint is een charmant boutique hotel gelegen in Valkenburg, Nederland. Met haar elegantie en tijdloze chic biedt het hotel een hemelse ervaring aan haar gasten. Gevestigd in een voormalig klooster, combineert Hotel Kint moderne luxe met historische charme. Er blaast een frisse wind. Hotel Kint, Chic, Boutique.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details