NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Becurious viert 25-jarig jubileum en lanceert nieuwe contentafdeling 

Becurious viert 25-jarig jubileum en lanceert nieuwe contentafdeling 

Becurious, het digital marketingbureau voor de hotelbranche viert vandaag haar 25-jarig bestaan. Dit jubileum markeert een kwart eeuw van innovatie en mooie samenwerking binnen de driehoek van hospitality, internettechnologie en marketing. Ter gelegenheid van dit jubileum kondigt Becurious aan dat het nu ook contentdiensten gaat leveren aan hotels en hotelgroepen. 

Gespecialiseerde diensten voor de hotelbranche 

Becurious levert webdesign- en online marketingdiensten aan circa 150 hotels en hotelgroepen in zowel binnen- als buitenland. De missie van het bedrijf is om hotels te helpen minder afhankelijk te worden van derde boekingspartijen, zoals OTA’s (Online Travel Agencies), voor het binnenhalen van reserveringen. Becurious biedt oplossingen die directe boekingen bevorderen en de online zichtbaarheid van hotels vergroten.  

Het innovatieve Hotel Content Management Systeem van Becurious biedt hotels meer controle over hun eigen online zichtbaarheid en reserveringsprocessen. Dit resulteert in meer winstgevendheid door commissiebesparingen en een directe relatie met hotelgasten. In 2023 genereerden de opdrachtgevers van Becurious meer dan 40 miljoen euro aan omzet dankzij de diensten van Becurious en haar label Porter – Premium Hotel Webdesign

Lancering van nieuwe contentafdeling 

Om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, gaat Becurious een nieuwe contentafdeling opzetten. Met deze uitbreiding wil het bureau hotels voorzien van aansprekende teksten, beelden en video’s, om zo nog meer uit hun websites en social media te halen. Zo wil Becurious hotels en hotelgroepen in staat stellen hun online aanwezigheid te versterken en verhalen op een boeiende en effectieve manier te vertellen. 

Toekomstvisie en dankwoord 

Thomas Dieben, oprichter en Managing Director van Becurious, kijkt terug: “Toen ik 25 jaar geleden Becurious oprichtte, had ik nooit kunnen voorzien dat we zouden uitgroeien tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. Onze gespecialiseerde website en digitale marketingdiensten ondersteunen hotels al op een effectieve manier. Door hier nu contentdiensten aan toe te voegen, kunnen we hotels volledig ontzorgen en hen helpen zich nog beter en doelgerichter online te presenteren. Zo sluiten we de cirkel.” 

Dieben vervolgt: “Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen 25 jaar deel heeft uitgemaakt van Becurious. Op naar nog vele jaren vol succes, commissievrije reserveringen en vooral plezier in onze samenwerking!” 

Over Becurious 

Becurious is een toonaangevend bureau dat digitale marketingstrategieën biedt voor de hotelbranche. Met een focus op webdesign en online marketing helpt Becurious hotels om directe boekingen te bevorderen en hun online zichtbaarheid te vergroten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details