NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Bilderberg hotels stappen over op Mews en zien indrukwekkende resultaten

Bilderberg hotels stappen over op Mews en zien indrukwekkende resultaten

De innovatieve Duitse en Nederlandse hotelketen transformeert hun betalingen en verhoogt het aantal online check-ins.

Mews, de toonaangevende hospitality cloud, verkozen tot World’s Best PMS, is door Bilderberg gekozen om bij te dragen aan hun gedurfde visie van onvergetelijke hotelverblijven. Met twaalf hotels op prachtige locaties in Nederland en Duitsland gaat Bilderberg, geëxploiteerd door Event Hotels, voor moderne luxe voor moderne gasten. Deze hotels zijn te vinden in zowel bruisende stadscentra als serene groene omgevingen, en zijn daarom ook ideaal voor unieke trouwlocaties en bijvoorbeeld teamretraites.

“Vanaf ons demogesprek tot de onboarding was onze ervaring met Mews fantastisch”, aldus Gerald Scheurmann-Kettner, CIO bij Event Hotels. “We zijn zeer ambitieus en we realiseerden ons al snel dat het gebruik van flexibele technologie waarbij mensen centraal staan de beste manier is om te groeien, efficiënter te werken én gasten blij maken.”

Op dit moment maken twee Bilderberg-hotels in Nederland gebruik van Mews: Groot Heideborgh en Hotel T’ Speulderbos in Garderen. De implementatie van de resterende tien hotels zal tot maart 2024 doorgaan.

Het eerste hotel dat live is gegaan met Mews ziet al fantastische resultaten: 22% van de check-ins gaan online,100% adoptie van Mews Payments en een chargeback-percentage van 0,02%, wat ongeveer vijfentwintig keer onder het gemiddelde in de branche ligt.

“Het is geweldig om te zien dat Bilderberg zulke indrukwekkende resultaten behaalt. Bovendien is het prachtig om te horen hoe dol hun medewerkers zijn op Mews”, zegt Richard Valtr, oprichter van Mews. “Deze indrukwekkende toewijding aan het transformeren van hun bedrijfsvoering en het versterken van hun team door middel van bijna onzichtbare hoteltechnologie is een grote stap in de richting van user disengagement.”

Als onderdeel van de pilot van Bilderberg werden er enquêtes naar medewerkers gestuurd om de tevredenheid over het nieuwe PMS te peilen. Het team beoordeelde Mews met 8,7/10 en Mews University met 8,8/10, waarbij de vriendelijke gebruikersinterface en het gebruiksgemak werden genoemd als hun favoriete kenmerken. Via het online leerplatform kan het Bilderberg-team zijn kennis en hospitality-vaardigheden in een eigen tempo uitbreiden, ongeacht de bestaande ervaring. Bovendien kan dit waar dan ook ter wereld.

Connectiviteit is ook belangrijk voor het merk en Bilderberg heeft elf actieve integraties via Mews Marketplace, waardoor ze hun technologie-ecosysteem naadloos kunnen afstemmen op hun zakelijke behoeften.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details