NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
RoomRaccoon introduceert nieuwe functie voor groepsboekingen om onafhankelijke hotels te helpen hun omzet te verhogen

RoomRaccoon introduceert nieuwe functie voor groepsboekingen om onafhankelijke hotels te helpen hun omzet te verhogen

RoomRaccoon, een toonaangevend hotel managementsysteem voor onafhankelijke hotels, heeft een wereldwijd beschikbare oplossing voor het toewijzen van kamers uitgebracht om accommodaties te helpen het verkoopproces en beheer van groepsboekingen te vereenvoudigen.

De langverwachte Room Allotment functionaliteit gaat gebruikers nieuwe mogelijkheden bieden en maakt het eenvoudiger om samen te werken met reisbureaus, zakelijke groepen en eventplanners door het efficiënt beheren van groepsboekingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen kamertoewijzingen snel worden bijgewerkt, waardoor het risico op dubbele boekingen wordt weggenomen.

“Het handmatig toewijzen van kamers aan individuele boekers, reisagenten en zakelijke klanten is duur, tijdrovend en foutgevoelig”, zegt Nadja Buckenberger, CPO en oprichter van RoomRaccoon. “Onze nieuwe Room Allotment functie automatiseert dit proces wat zorgt voor een hogere omzet en operationele efficiëntie.”

De functie voor het toewijzen van kamers heeft een aangepast boekingsvenster dat met gasten kan worden gedeeld voordat ze op reis gaan. De gast kan zichzelf kamers toewijzen binnen de toegewezen reservering en profiteren van de geautomatiseerde upsell-functie van het systeem. Dit genereert meer aanvullende inkomsten voor hoteliers en zorgt tevens voor een gepersonaliseerd en luxueus verblijf voor gasten.

“Dit is een geweldige nieuwe functie! Het bespaart ons veel verwerkingstijd en maakt het voor onze bruidsparen gemakkelijk om hun huwelijksfeest te boeken,” zegt Sam Betz van Molenvliet Estate.

Naast de nieuwe Room Allotment functie heeft RoomRaccoon onlangs verbeteringen in de booking engine doorgevoerd. Onder andere ‘Raccoon Price Checker’ , een vergelijkende tool voor gasten waarmee directe boekingen worden verhoogd; en een Multi-Property Booking Engine waarmee gasten de beschikbaarheid van meerdere accommodaties vanaf één scherm kunnen bekijken.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het cloud-based platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment aan functies de omzet te verhogen, de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. Met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Voor meer informatie, bezoek roomraccoon.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details