NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Mews voegt point-of-sale toe aan de geïntegreerde betaalfunctie

Mews voegt point-of-sale toe aan de geïntegreerde betaalfunctie

Mews POS, het alles-in-een systeem voor F&B-beheer, biedt nu een gecombineerde betaalfunctie voor gasten tijdens hun verblijf.

Mews, de toonaangevende hospitality cloud, heeft aangekondigd dat Mews POS (Point-of-Sale) wordt toegevoegd aan de geïntegreerde betaalfunctie van de Mews Hospitality Cloud. Dit bespaart hotels veel operationele tijd en maakt betalen probleemloos voor gasten.

Mews is de eerste cloud-native oplossing die geïntegreerde betaaloplossingen voor het hele verblijf van de gast introduceert in de hospitalitysector. De volledige integratie van Mews POS in Mews Payments betekent dat digitale bestellingen van eten en drinken (F&B) worden betaald via hetzelfde platform als waar alle andere transacties binnen de guest journey, waaronder upgrades en het betalen van facturen, worden verwerkt. De oplossing is ook uniek vanwege de internationale beschikbaarheid in 16 landen.

“Door gebruik te maken van de kracht van geïntegreerde betalingen, merken hoteliers daadwerkelijk voordelen in hun hele bedrijf,” zei Josef Starýchfojtů, Chief Product and Technology Officer bij Mews. “Gecombineerde betaalfuncties zorgen voor snellere, meer beveiligde bedrijfsvoering, met cumulatieve tijdsbesparing, uitgebreidere gastgegevens en een toename in gasttevredenheid.”

Mercure Roeselare, een full-service viersterrenhotel in België, profiteert van geïntegreerde betalingen in hun F&B-aanbod. Damien Janssens, General Manager, reageerde: “Dat we alle betalingen op één centrale plek hebben, die we dagelijks in Mews kunnen controleren, is cruciaal voor onze cashflow. Het maakt het rapportageproces eenvoudiger voor mij en voor ons boekhoudteam.”

Andere voordelen zijn onder andere samengevoegde kosten van alle PMS- en POS-transacties en geconsolideerde uitbetalingen. Dit maakt ook een volledig betaalrapport rechtstreeks binnen Mews Operations mogelijk, zonder dat data handmatig moet worden geïmporteerd of geëxporteerd. Dit leidt tot aanzienlijke tijdsbesparing, omdat accommodaties met maar één aanbieder te maken hebben en alle rapporten uniform zijn. Ook zijn er geen extra KYC-controles (Know Your Customer) meer nodig, waardoor er nog meer tijd wordt bespaard tijdens de implementatie.

Capsule Hotel is een innovatief hospitalitymerk met vier hotels in Zwitserland. Er werkt één persoon in hun multifunctionele lobby die alle transacties, van check-ins tot drankbestellingen, op één apparaat kan afhandelen. Hendrik Renken, Projectmanager bij Capsule Services, zei: “Ik ben zeer tevreden over Mews Payments op POS. Ik kan me geen eenvoudigere oplossing voorstellen dan wat we nu hebben. Het is de handigste manier om betalingen af te handelen, waardoor de activiteiten van de receptie voor alle medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details