NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Sjors Brul oprichter van Sbit Hospitality ICT legt functie als CEO naast zich neer

Sjors Brul oprichter van Sbit Hospitality ICT legt functie als CEO naast zich neer

Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan van het door hem zelf opgerichte bedrijf Sbit Hospitality, heeft Sjors Brul besloten om zich terug te trekken als CEO. Hij draagt met trots het stokje over aan Sandro Migliardi die vanaf 1 juli 2024 de rol van CEO invult en daarmee koers bepaalt en leidinggeeft binnen het bedrijf.

Sandro Migliardi is geen onbekende binnen Sbit Hospitality ICT Services. Met meer dan zestien jaar ervaring binnen bij SBIT Hospitality ICT Services heeft hij zijn sporen verdiend in verschillende functies, waaronder PMS en POS specialist, WiFi en infra specialist, Manager Guest Support en COO. Zijn uitgebreide kennis van de hospitality sector en zijn duidelijke visie op de groei en innovatie van Sbit Hospitality maken hem de ideale opvolger.

“Sandro is een ambitieuze en motiverende leider, die waarde hecht aan de samenwerking en ontwikkeling van zowel onze klanten als onze medewerkers,” aldus Sjors Brul. “Ik ben erg trots op wat we samen bereikt hebben bij Sbit Hospitality ICT Services en ik heb er alle vertrouwen in dat Sandro Sbit Hospitality naar nog grotere successen zal leiden.”

Sjors Brul zal zijn betrokkenheid bij de hospitality sector voortzetten in zijn nieuwe rol als Portfolio Director Hospitality bij Your.Cloud, een van de grootste Managed Service Providers (MSP’s) in Europa. Hij blijft dus nauw verbonden met Sbit Hospitality en zal vanuit zijn nieuwe positie bijdragen aan de voortdurende groei en innovatie van het bedrijf.

“Voor mij is dit een emotioneel, maar ook bijzonder moment,” vervolgt Sjors. “Ik wil iedereen bedanken voor de partnerships en het vertrouwen dat jullie mij de voorbije 24 jaar hebben gegeven. Jullie zijn de reden waarom Sbit Hospitality zo’n succesvol en gerespecteerd bedrijf is. Sbit Hospitality kijkt vol vertrouwen naar de toekomst onder leiding van Sandro Migliardi. Met zijn ervaring en toewijding zal hij het bedrijf verder brengen op het pad van groei en innovatie.” Voortbouwend op de solide basis die door Sjors Brul gelegd is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details