NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Stripe wordt wereldwijd de primaire betalingspartner van Accor

Stripe wordt wereldwijd de primaire betalingspartner van Accor

Stripe, een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven, kondigt vandaag aan dat het wereldwijd de primaire betalingspartner wordt voor Accor – een van ’s werelds grootste horecabedrijven met meer dan 40 hotelmerken op 5.600 locaties in meer dan 110 landen.

Tot voor kort gebruikte Accor meerdere betalingsgateways van verschillende aanbieders. Maar Accor had de ambitie om een uitgebreid e-commerce platform op te zetten dat niet alleen kamers aanbiedt, maar ook wellness faciliteiten, restaurants en zelfs unieke ervaringen. Daarom zocht het naar mogelijkheden om betalingen te consolideren om het boekingsproces te vereenvoudigen. Daarnaast wilde het bedrijf een herverdeling van middelen, op basis van de door gasten geselecteerde producten en diensten. Met Stripe implementeert Accor één gecentraliseerd systeem voor online boekingen in alle hotels.

Accor heeft al direct na de integratie met Stripe geprofiteerd van een aanzienlijke netto conversiestijging bij het afrekenen van prepaid boekingen op haar e-commerce kanalen ten opzichte van eerdere systemen. Het heeft geresulteerd in merkbare omzetstijgingen op hotelniveau.
“Dit partnerschap transformeert de betaalervaring voor zowel het hotel als de gast en maakt het mogelijk om nieuwe betaalmethoden op grote schaal in te zetten”, zegt Jean Noël Lau Keng Lun, senior vice president product management van Accor. “Dit verbetert de conversieratio’s en creëert ook nieuwe zakelijke mogelijkheden.”

“Iedereen die weleens een hotelkamer heeft geboekt, kent de frustratie wanneer de betaling niet verloopt zoals het hoort”, zegt Eileen O’Mara, chief revenue officer bij Stripe. “Accor stelt gasten centraal in haar betalingservaring. “En we zijn blij dat we een rol kunnen spelen in deze strategie die zowel de hotels als hun klanten ten goede komt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details