NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Al 15 jaar sterk in creatief interieurdesign
De kwaliteit van de materialen neemt met de jaren toe.

Al 15 jaar sterk in creatief interieurdesign

15-jarig jubileum

Niet wetende wat hem te wachten stond, besloot Martin Groenewege in 2008 zijn baan in de designprojecten op te zeggen om voor zichzelf aan de slag te gaan. Als directeur en eigenaar van Tachup realiseert hij inmiddels al vijftien jaar prachtige interieurprojecten voor meer dan 200 klanten in heel Europa. Groenewege vertelt over wat zijn bedrijf de afgelopen jaren heeft neergezet en waarom Tachup samenwerkingen wil blijven aangaan.

“Wij willen klanten meegeven dat de look en feel een grote impact achterlaat op de beleving van gasten.”

Tachup is begonnen als eenmanszaak en in de loop der jaren uitgegroeid tot een netwerk van partners. Waar Groenewege op zakelijk gebied alles zelf doet, werkt hij op creatief vlak nauw en transparant samen met zijn relaties. “Ik heb een cirkel om mij heen met specialisten: fotografen, architecten, kunstenaars en een aantal producenten. Bij ieder project komen deze partners samen in een trechter. Alles moet dan op elkaar ingespeeld zijn. Die kunst heb ik verfijnd in de afgelopen jaren,” vertelt Groenewege.

“Door de specialiteiten te bundelen proberen we iedere klant tevreden te maken.” Tachup draagt op deze manier bij aan het gehele proces van interieurdesign tot merkbeleving. “Wij denken mee in het complete proces, als verlengstuk van de organisatie,” aldus Groenewege. Vanuit zijn achtergrond op het gebied van marketing en bedrukking heeft Groenewege zich met Tachup gespecialiseerd in fotobehang, wanddecoratie en advies in merkbeleving. In vijftien jaar is Tachup een gevestigde naam geworden in decoratie- en interieurprojecten.

“Klanten willen niet alleen decoratie, maar iets dat echt integreert in het interieur.”

Advies over merkbeleving

Door de jaren heen is Tachup voor meerdere sectoren gaan werken. Door de vele samenwerkingen in de leisure-branche staat advies over merkbeleving hoog in het vaandel. “Wij nemen hele projecten aan de hand en gaan om tafel met alle betrokken partijen.” Niet zonder succes, want deze aanpak heeft geresulteerd in veel loyale klanten. “De mensen die onze manier van werken waarderen blijven hangen. Onze ongezouten mening in het proces kan van grote waarde zijn.”

“We hebben geleerd om aan te voelen of iets een juiste match is of wat de correcte manier van werken is”, vertelt Groenewege. De loyale klanten hebben gezorgd voor een netwerk van partners en producenten die naadloos op elkaar aansluiten. “Prijs, kwaliteit, materiaal, tijdsduur, het moet allemaal goed verlopen voor het beste eindresultaat.” Na al die jaren werkt Tachup nog steeds graag samen, vertelt Groenewege: “Het is een kwestie van geven en nemen, elkaar iets gunnen en gebruik maken van elkaar voor ieders belang in de toekomst.”

In de afgelopen vijftien jaar heeft Tachup zich gevestigd in decoratie- en interieurprojecten.

In de wanddecoratie en fotobehang ziet Groenewege uiteraard veel veranderingen in de wanddecoratie en fotobehang in het materiaalgebruik. “In de eerste jaren hebben we duizenden canvassen bedrukt en geleverd. Tegenwoordig mag het allemaal wat chiquer.” Dat ziet hij terug in de materiaalkeuze. “Klanten willen niet alleen decoratie maar ook iets dat integreert in het interieur. Zo werken we steeds meer met fotobehang en tafelbedrukking. De kwaliteit van de gekozen materialen neemt met de jaren toe.” 

Oog voor de toekomst

Tachup groeit mee met deze veranderingen en ziet veel kansen liggen. “Wij willen klanten meegeven dat de look en feel een grote impact heeft op de beleving van gasten.” Het speelveld van Tachup wordt steeds groter, zo vertelt Groenewege. Daarom wil het bedrijf steeds meer samenwerkingen in de hotelbranche aangaan. “Het is eenvoudig om informatie te vergaren over de mogelijkheden van fotobehang of wanddecoratie,” vertelt Groenewege. Er zijn volgens hem dan ook vele mogelijkheden. “Zo hebben we in Paleis Het Loo zelfs tafelbladen voorzien van een print. Ook zijn talloze vakantiewoningen voorzien van passende wanddecoraties. Of klanten nu wel of geen ontwerp hebben, we kunnen altijd bijdragen aan het uitwerken
van interieurideeën.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details