NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Wave by AGC

WAVETHRU – Nieuwe innovatie voor perfecte indoor connectiviteit

Elke bouwprofessional die slimme gebouwen ontwerpt, zou moeten kijken naar slimme concepten die niet alleen nu in de behoefte voorzien, maar ook anticiperen op wat er in de toekomst zal gebeuren.

Wij kijken op een geheel nieuwe wijze naar connectiviteit: vanuit de gebouwschil zelf, passief, zeer duurzaam, effectief, eenvoudig en kostenefficiënt. Eenmalig en zonder onderhoudskosten.

WAVE by AGC is een reeks innovatieve connectiviteitsoplossingen voor het verbeteren van de indoor dekking voor mobiele telefonie en andere radiosignalen (of in specifieke gevallen juist het ‘shielden’ daarvan, bijvoorbeeld een stralingsvrije vergaderruimte). Het gebouw wordt daarmee een hoogwaardige omgeving met perfecte ontvangst. In deze informatie focussen we ons op WAVETHRU, de passieve, eenmalige en definitieve oplossing om het mobiele telefoniesignaal perfect van buiten naar binnen te halen in uw hotel.

Indoor dekking: waarom zou je een boost willen?

Met de steeds digitaler wordende wereld is er een duidelijke en groeiende vraag naar perfecte indoor connectiviteit. Of het nu gaat om bellen zonder weg te vallen, moeiteloos apps te gebruiken, remote kunnen werken of relaxen door het bekijken van een film of serie. Dit moet probleemloos mogelijk zijn.

Hotels worden in bijzonder getroffen wanneer gasten klagen over slechte netwerkdekking, wat resulteert in trage of niet-werkende apps of het onvermogen om externe gesprekken te voeren. Daarom zien wij als WAVETHRU team dan ook grote kansen de hotelmarkt te gaan bedienen met onze innovatieve oplossing, waarmee we door een simpele behandeling op het bestaande glas, we het mobiele telefoniesignaal van alle netwerkaanbieders, moeiteloos en perfect naar binnen halen. Daarbij komt nog dat het grote besparingen op kan leveren omdat bijvoorbeeld een beperktere interne wifi dekking nodig is. Ook cyberveiligheid kan in deze overwegingen worden meengenomen.

 Waar lopen hotels specifiek tegenaan?

Verwachtingen van gasten: Gasten verwachten tegenwoordig probleemloos, betrouwbaar internet in hotels voor communicatie, werk, ontspanning en entertainment.

Zakenreizigers: Zakenreizigers, die voor hun werk afhankelijk zijn van stabiele verbindingen, voelen zich aangetrokken tot hotels met uitstekende connectiviteit.

Online beoordelingen en reputatie: Slecht internet of mobiel bereik kan leiden tot negatieve online beoordelingen, wat de reputatie van een hotel aantast.

Werk en entertainment: Betrouwbare connectiviteit ondersteunt zowel het werk als entertainment. Het zorgt voor meer productiviteit bij remote werken en ontspanning wanneer de gast moeiteloos toegang heeft tot entertainment zoals streaming diensten.

Toegang tot reserveringen en informatie: Internettoegang is cruciaal voor gasten om onderzoek te doen, te reserveren en hotelinformatie te bekijken.

Concurrentievoordeel: In een concurrerende branche wordt goede connectiviteit een belangrijke onderscheidende factor die de keuze van reizigers beïnvloedt.

Smart hotelfuncties: Voor hotels met smart functies is betrouwbaar internet van vitaal belang voor de goede werking van IoT (Internet of Things) apparaten zoals slimme thermostaten, verlichting en kamerbediening.

Eigen personeel: Ook voor het werkplezier en productiviteit van het eigen personeel is perfecte connectiviteit van groot belang. Applicaties blijven draaien, mobiele devices werken probleemloos. Het scheelt tijd en frustratie. Daarbij kunnen we ook adviseren hoe het zo in te richten dat de connectiviteit van personeel en gasten van elkaar gescheiden is, waarbij veiligheid voorop staat.

WAVETHRU: de duidelijke oplossing voor meer connectiviteit

WAVETHRU by AGC richt zich in de eerste plaats op oplossingen voor het bereiken van hoogwaardige indoor 2G/3G/4G/5G-telefoniedekking en in het algemeen op alle systemen die gegevensuitwisseling en telefoonconnectiviteit binnen een gebouw mogelijk maken.

WAVETHRU is een innovatie van de meest innovatieve glasproducent ter wereld, AGC.

Wij lossen connectiviteit op in de kern van het probleem: de gebouwschil. Hoe meer geisoleerd de gevel en beglazing van een gebouw, hoe groter de connectiveitsproblemen in het gebouw. Dat komt door het ‘kooi van Faraday’ effect van alle gebruikte metalen die zowel in de gevel als in de glascoatings verwerkt zijn, alsmede door de toegenomen dikte van het glas.

Tijdens de WAVETHRU behandeling laseren we op bijna onzichtbare wijze een klein deel uit de coating binnenin het dubbel of triple glas, zonder de waarden van het glas aan te tasten (dus isolatiewaarden en alle eigenschappen van het glas blijven behouden). Daarmee openen we als het ware de gevel voor het mobiele telefoniesignaal, dat we perfect van buiten naar binnen brengen. Dit is netwerkoperator onafhankelijk, dus werkt voor alle aanbieders. We garanderen een drastische verbetering van de signalen van 2G, 3G, 4G, 5G, Bluetooth en nog veel meer. Dit kan op alle soorten glas en voor alle merken glas (dus niet alleen AGC beglazing).

Vooraf kunnen we via een kosteloze quick scan of volledige audit exact aantonen via onafhankelijke metingen wat de exacte verbetering op uw specifieke locatie zal zijn. Zo weet u vooraf exact waar de problemen in het gebouw zitten, welke ruiten we moeten behandelen voor een optimaal resultaat, wat het exacte resultaat wordt na de behandeling en wat de kosten worden die hiermee gemoeid zijn.

Interesse? Dan neem contact op met onze Business Developer Cynthia van Vroenhoven op 06-19528465 of via mail: cynthia.vanvroenhoven@agc.com

WAVETHRU by AGC in het kort:

Duidelijke connectiviteitsverbeteringen met alle mobiele netwerkoperators:

  • onafhankelijk van alle technische en contractuele verplichtingen met derde partijen
  • geen vergunningen nodig
  • perfect stabiel en permanent, gegarandeerd voor de zeer lange termijn (net zolang als het glas in de gevel zit)
  • eenvoudige behandeling binnenshuis zonder dat mensen er last van hebben; iedereen kan blijven werken en gasten hebben er geen overlast van
  • draadloos
  • volledig duurzaam: geen energievoorziening, onderhoud of technologie-updates nodig
  • gepatenteerde oplossing, bij uitstek zeer geschikt voor coworking faciliteiten, de hotelsector en de gezondheidszorg. Eigenlijk alle plaatsen waar veel verschillende gebruikers met ieder hun eigen provider bij elkaar komen.
  • en tot slot een belangrijke factor voor klanttevredenheid.AGC gebruikt zijn meer dan 100 jaar ervaring om ervoor te zorgen dat glas de plaats inneemt die het toekomt in het hart van de technologische revoluties van vandaag.Onze breed aanbod van producten, van hoogwaardig isolerend, gecoat en gelaagd glas tot brandwerende, decoratieve en actieve beglazingsoplossingen of zelfs ultradun vacuümglas leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan comfortabele, duurzame gebouwen over de hele wereld.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Indoor connectiviteit Adres Rue Louis Blériot 12
6041 Charleroi
Belgïe
Telefoonnummer 06-19528465 E-mailadres cynthia.vanvroenhoven@agc.com Website wavebyagc.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details