NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Gastvrijheid met Rein Pastoor – Je kan mij een zeikerd vinden …

Gastvrijheid met Rein Pastoor – Je kan mij een zeikerd vinden …

Maar dit gaat je zeker helpen!

Het mooiste wat je een gast kan geven is oprechte aandacht.

Het gevoel van รฉcht gezien worden en zich welkom voelen.

๐—จ๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ถ๐—ธ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป, ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.

Als jij namelijk met liefde en aandacht eten bereidt, dan kan de gast dat proeven. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van een kamer, als je met een positieve vibe, met plezier een kamer in orde maakt en met een goed gevoel nog even checkt of echt alles in orde is, dan kan de gast dat zeker merken!

Je zal een gast pas horen als iets niet schoon is. Je krijgt normaal gesproken geen opmerking als een handdoekje niet recht ligt, het dekbed niet strak is opgemaakt, het logo van een zeepje niet naar voren wijst of een klerenhanger die verkeerd om hangt.

Toch weet ik zeker dat dit allemaal wรฉl bijdraagt aan de gastbeleving en dan vooral het gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen.

๐—˜๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐˜‡๐—ผ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?!

ps. die laatste foto; als ik een pak tissues bij me had gehad, dan had ik deze zeker even gevuld ๐Ÿ˜ƒ

Je las een korte column van – ๐—ฅ๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐—ฃ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ expert op het gebied van gastvrijheid en Hospitality.

Hospitality Expert Rein Pastoor schrijft een keer per week een korte column over wat hem opvalt rondom gastvrijheid. Wil je op deze column reageren? Volg ons op LinkedIn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details