NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Cycas Hospitality werkt samen met SuitePad

Cycas Hospitality werkt samen met SuitePad

Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South en het Holiday Inn Express & Suites Deventer zullen de interactie met de gasten verbeteren, real-time informatie delen en omzetkansen benutten met behulp van tablets op de kamer.

SuitePad Inrichting Radisson Hotel & Suites Amsterdam SouthSuitePad, de toonaangevende leverancier van in-room tablets en expert in digitale gastcommunicatie, kondigde vandaag de samenwerking met Cycas Hospitality aan. Samen hebben zij meer dan 300 kamers in het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South en het Holiday Inn Express & Suites Deventer uitgerust met exclusief voor hotels ontwikkelde en geproduceerde apparaten.

Cycas Hospitality is Europa’s toonaangevende hotelmanagementbedrijf met een portefeuille van meer dan 45 merkeigen en onafhankelijke eigendommen in twaalf landen, waaronder belangrijke stadslocaties, reishubs en vrijetijdsbestemmingen.

Dan Edwards, VP Informatietechnologie bij Cycas Hospitality, zegt: “We zijn verheugd om samen te werken met SuitePad om onze gastinteracties op twee van onze Nederlandse eigendommen positief te beïnvloeden. Door processen te automatiseren, kunnen we onze duurzaamheidsdoelstellingen bereiken en kunnen onze hotelteamleden hun aandacht richten op de gasten.”

SuitePad Installatie Holiday Inn Express & Suites DeventerCycas Hospitality selecteerde SuitePad omdat hun in-room tablets de noodzaak van gedrukt materiaal en extra telefoonhardware elimineren. Dit biedt gasten een moderne en gestroomlijnde manier om hoteldiensten te bekijken en ermee te communiceren, wat bijdraagt aan de focus van het bedrijf op het leveren van een uitstekende gastervaring.

Moritz von Petersdorff-Campen, medeoprichter en managing director van SuitePad, zegt: “We zijn verheugd om samen te werken met zo’n invloedrijk hotelmanagementbedrijf om de digitale transformatie van de industrie te stimuleren. Het is een fantastisch signaal dat Cycas samen met merken als Radisson en IHG onze tablet-geïntegreerde telefoonoplossing omarmt om traditionele hoteltelefoons te vervangen.”

OVER SUITEPAD
SuitePad is de toonaangevende leverancier van in-room tablets in de hotelbranche. De bekroonde oplossing combineert een gastengids, boekingstool, telefoon, tv-bediening en meer in één apparaat. Meer dan 1.000 klanten wereldwijd – van gerenommeerde hotelketens tot onafhankelijke boetiekhotels – gebruiken SuitePad om de communicatie met gasten te verbeteren, hogere verkoopopbrengsten te genereren en processen te optimaliseren. In januari 2023 werd het in Berlijn gevestigde bedrijf voor de vierde opeenvolgende keer bekroond met de HotelTechAward “Best Guest Room Tablet”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details